22 Νοε 2014
0 σχόλια

Γιατί σπάζονται οι αντιολυμπιακοί με τον Θρύλο της Ελλάδος;

Νοεμβρίου 22, 2014
Όταν δεν έχεις ομάδα, και προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια στους οπαδούς, τότε λες, φταίει η παράγκα, οι διαιτησίες, και όλες αυτές οι μπαρούφες που λέγονται κατά καιρούς. 
Μια ζωή αυτή η καραμέλα, όχι τώρα που ο Ολυμπιακός τους πετάει 5αρες και 6αρες, αλλά.. απο πολύ παλιά κρατά αυτή η δικαιολογία. 
Με το ΑΕΚάκη τι να συζητήσουμε; Είναι μια ομάδα της Γ Εθνικής που ανέβηκε στην Β Εθνική. Τι δουλεία έχει να μιλάει με ανώτερες ομάδες που παίζουν στην Α Εθνική; Να μιλήσει η Καλλονή που παίζει Α Εθνική εντάξει το καταλαβαίνω εσείς τι μας πείτε; 
Άλλωστε οπαδούς δεν έχετε, σε σύγκριση με τα 6.500.000 γαύρους στην Ελλάδα. Άντε για να δείξετε ότι υπάρχετε  παίρνετε ένα σπρέι και βρομίζετε τους τοίχους των πολιτών.
Ρε.. έχετε καταλάβει ότι όλοι οι πιτσιρικάδες είναι Ολυμπιακοί; Νέα φουρνιά οπαδών, ποιος πιτσιρικάς θα γίνει ΑΕΚ πέστε μου ποιος; 
Το ΠΑΟΚακη άλλοι απο εκεί, νομίζουν ότι θα πάρουν πρωτάθλημα ε; 
Με ποια ομάδα θα ανταγωνιστείτε τον Ολυμπιακό ρε ΠΑΟΚια; 
Ο Παναθηναϊκάκος μια ζωή δεύτερος και τρίτος ήταν, τι να μας πει αυτή η ομαδούλα;
Τώρα, ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει σ ένα πρωτάθλημα που όλοι κλαίνε, αχ μας αδίκησε η διαιτησία, ουααα δεν έχουμε οπαδούς να πάρουν διαρκείας, κλαψ πάλι δεν πήραμε πρωτάθλημα, μπουααα δεν θα φτιάξουμε γήπεδο στην Φιλαδέλφεια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top