29 Οκτ 2015
0 σχόλια

Απογοήτευση το ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Οκτωβρίου 29, 2015
Το κέντρο της Αθήνας δεν είναι όπως ήταν παλιά. Πολλά άλλαξαν από τότε. Τα ναρκωτικά τα βρίσκεις ότι ώρα θες, χωρίς να ψάξεις ιδιαίτερα. Οι αλλοδαποί σε πλησιάζουν.. και σου ζητούν αν θες ναρκωτικά. Μαριχουάνα, ηρωίνη, και χάπια, μπορείς να το βρεις αυθημερόν. Πέρα από την μάστιγα των ναρκωτικών, υπάρχει και η Λερναία Ύδρα της πορνείας. Γυναίκες τοξικομανείς πέφτουν στην πορνεία για λίγα ευρώ.


Οι περισσότερες από αυτές είναι φορείς διάφορων ασθενειών.. και κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη. Οι πελάτες είναι κυρίως αλλοδαποί κατά πλειοψηφία.. και λίγοι συνταξιούχοι. Οι δρόμοι της Αθήνας στο κέντρο μυρίζουν απαίσια.




Η δυσωδία από τα ούρα σου έρχεται να κάνεις εμετό. Πολλοί τοξικομανείς, σωριασμένοι χάμω στο πεζοδρόμιο μέσα στην μαστούρα της ηρωίνης, ακροβατούν μεταξύ του θανάτου και ζωής. 
Κάπου, μέσα στο πλήθος υπάρχουν και οι τσιλιαδόροι που σε κοιτούν εξονυχιστικά. Έτσι και περάσει κανένα περιπολικό της αστυνομίας σφυρίζουν κλέφτικα για να ενημερώσουν τα βαποράκια. Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θέλει μεγάλη προσοχή. Μπορεί να σου πεταχτούν άξαφνα ληστές με μαχαίρια και να σου πάρουν τα λεφτά. Σε αυτή την περίπτωση τα δίνεις τα λεφτά και άγιος ο θεός.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top