23 Φεβ 2011
0 σχόλια

Τα παρατράγουδα απο τις καφετέριες της Ασκληπιού

Φεβρουαρίου 23, 2011



Όταν πάμε Ασκληπιού για καφέ κοιτάμε καλά τα φλιτζάνια αν τυχόν έχουν υπολείμματα καφέ η κραγιόν από προηγούμενο πελάτη. Μια μέρα είχα πάει για καφέ στην Ασκληπιού και το φλιτζάνι που μου φέρε ο σερβιτόρος είχε στο χείλος του φλιτζανιού κραγιόν, ναι καλά το ακούτε κραγιόν. Νευρίασα γιατί ούτε που θα το έπλυναν και του δείχνω το λερωμένο από κραγιόν φλιτζάνι. Ο σερβιτόρος το κοίταξε ούτε να πει συγνώμη τίποτα, μου λέει θα σας φέρω άλλο καφέ. Τον κοιτάζω και του λέω άσε φίλε, θα πιω ένα  red bul τουλάχιστον το μπουκάλι θα είναι σφραγιστό και περισσότερο καθαρό από το φλιτζάνι της καφετέριας.

Ένα άλλο περιστατικό πέρα από τα φλιτζάνια που πρέπει να τα κοιτάζεται εξονυχιστικά είναι όταν κάθεσαι πολύ ώρα σε ένα καφέ που βρίσκεται στην Ασκληπιού. Το καφέ έχει καθαρά φλιτζάνια δεν μπορώ να πω, αλλά τα γκαρσόνια σε κοιτάζουν επίμονα αν κάτσεις πάνω από μιάμιση ώρα στο τραπέζι. Ειδικά στις γιορτές το είχαν παραξηλώσει μέχρι αυτί έβαζε ένας σερβιτόρος να ακούει τι λέμε. Το σπαστικό γι΄αυτούς είναι να κάνεις τον αδιάφορο και να γελάς από μέσα σου, γιατί η πολιτική των μαγαζιών είναι τέτοια που επιβάλει τα γκαρσόνια να σε κοιτάζουν για να φύγεις.
Μια άλλη περιπέτεια στην Ασκληπιού είναι τα τσιγάρα που καπνίζουν στα νάιλον οι πελάτες.  Επειδή είναι κολλητά η μια καφετέρια με την άλλη έχουν ανοίξει τα διαχωριστικά από νάιλον και όλος ο καπνός γίνεται ενιαίος κάτι σαν θάλαμος αερίων να πηγαινοέρχεται από τον ένα καφέ στο άλλο. Δεν μπορείς να κάτσεις αν δεν είσαι καπνιστής εδώ η δημοτική αρχή θα επέμβει?
Πιστεύω ότι οι καφετέριες της Ασκληπιού θα πρέπει να σεβαστούν τους πολίτες που πηγαίνουν και ακουμπάνε το εισόδημά τους και να μειώσουν τον καφέ στο 1.00 ευρώ και όχι τώρα που τον έχουν 3.00 ευρώ. Ο καφές δεν στοιχίζει πάνω από 4 λεπτά να καλά το ακούτε και όλοι αυτοί θησαυρίζουν ενώ ο λαός είναι άνεργος και δεν μπορεί να τα φέρει πέρα βόλτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top