25 Δεκ 2016
0 σχόλια

Τα έχωσαν για τα καλά οι αναρχικοί σε πολιτικά πρόσωπα των Τρικάλων. Δείτε τι γράφουν στο athens.indymedia

Δεκεμβρίου 25, 2016
Οι αναρχικοί έγραψαν την παρακάτω ανακοίνωση που λένε κάποια πράγματα που δεν θα αρέσουν σε κάποιους της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

"Ξημερωματα δευτερας 20-12-2016 στα Τρικαλα , στην πολη η οποια τα τελευταια χρονια εχει καθιερωθει ως η πρωτευουσα των χριστουγεννων με τον '' Μυλο των Ξωτικων '' ομαδα συντροφων εγραψε συνθηματα σε πινακιδες του δημου που διαφημιζουν καταστηματα της πολης τα οποια αναμενουν να κανουν μεγαλο τζιρο την περιοδο των εορτων. Μια περιοδο στην οποια οι μονοι που θα εχουν οφελος θα ειναι οι ιδιοκτητες των επιχειρησεων οι οποιοι θα εκμεταλλευτουν την μανια καταναλωσης που εχουν παντα οι ανθρωποι αυτες τις μερες που ψωνιζουν, τρωνε και πινουν σαν να μην υπαρχει αυριο. Οπως παντα φυσικα αυτοι που θα την πληρωσουν θα ειναι οι εργαζομενοι με εξαντλητικα ωραρια, βραδινη εργασια και πολλες υπερωριες τις οποιες φυσικα στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν θα τις πληρωθουν. Ολα αυτα βεβαια με την στηριξη της δημοτικης αρχης αλλα και τον ιδιο τον δημαρχο Τρικαλων Δημητρη Παπαστεργιου (Της γνωστης εταιρειας Δημαρχων Α.Ε.) που στηριζει παντοτε τετοιου ειδους επιχειρησεις , ο οποιος μαλιστα διατηρει και πολυ καλες σχεσεις με την τεχνολογια και το διαδικτυο αλλα δεν εχει καμια σχεση με την κοινωνια και τους ανθρωπους του μοχθου. Αυτο το τομαρι που πριν απο ενα χρονο ειχε την φαεινη ιδεα σε αυτες τις δυσκολες εποχες για την κοινωνια να μπλοκαρει τους τραπεζικους λογαριασμους απο χιλιαδες πολιτες της πολης που ειχαν χρεη στον δημο, δημιουργωντας σοβαρο προβλημα σε ανθρωπους που ειχαν μεγαλη αναγκη αυτα τα χρηματα για να ζησουν ( π.χ. οικογενειακα επιδοματα ), τωρα με επικοινωνιακα παιχνιδια μοιραζει δωρα σε προσφυγες προσπαθωντας να διορθωσει το προφιλ του στην κοινωνια.

Εναντια στην εμπορευματοποιηση της κοινωνιας και στην μανια καταναλωσης των ανθρωπων προτασουμε την αλληλεγγυη στους εργαζομενους



Αναρχικοι-ες με ταξικη συνειδηση"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top