4 Μαρ 2016
0 σχόλια

Αν θέλουν να φύγουν απο το πρωτάθλημα ας φύγουν αεκ-παο-παοκ

Μαρτίου 04, 2016
Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στο ελληνικό πρωτάθλημα παίρνει την ομάδα του και φεύγει. Αν η αεκ, ο παοκ και παο θέλουν να αποχωρίσουν απο το πρωτάθλημα ας το κάνουν δεν αφορά τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πολλές ομάδες της Β Εθνικής που θα πάρουν τις θέσεις τους. Οι οπαδοί των άλλων ομάδων βλέπουν, πως αν δεν κάνεις μεταγραφές πρωτάθλημα δεν παίρνεις πουθενά σε καμία χώρα. 
Ο παοκ και ο παο αποκλείστηκαν απο την Καμπάλα εκεί έφταιγε η διαιτησία; Όχι βέβαια....
Όσο αφορά την αεκ, έπεσε στην Γ εθνική, τι άλλο να πεις μετα απο αυτό.
Παρότι "κέρδισαν" τον Ολυμπιακό με 9 παίκτες... μ΄ενα γκολ που ήταν φάουλ, ο παίκτης της αεκ μπήκε μέσα στην περιοχή, πανηγύριζαν λες και πήραν το πρωτάθλημα που έχουν να δουν 25 χρόνια τώρα. Κύριοι οπαδοί των άλλων ομάδων, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε για την μπάλα,
Κάντε το αυτονόητο, ζητήστε απο τους προέδρους σας να πάρουν μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών, και θα γίνει ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα.
Κοιτάξτε το μπάτζετ των ομάδων σας, και συγκρίνετε το με αυτό του Ολυμπιακού. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θέλει παίκτες καλούς για να γίνει μια ομάδα ανταγωνιστική.
Τα περί διαιτησίας που ακούτε χρόνια τώρα τα γράφουν οι φυλλάδες και τα λένε πάνω απο 25 χρόνια οι ίδιοι πρόεδροι. Ανατρέξτε στο youtube παλιά βίντεο και θα τα δείτε.
Κλείνοντας η ομάδα του Ολυμπιακού προχωρά μπροστά, κοιτάμε την δική μας ομάδα και δεν δημιουργούμε επεισόδια, δεν συμμεριζόμαστε την βια, μαθαίνουμε απο τα λάθη μας τα αγωνιστικά και τα διορθώνουμε με μεταγραφές παικτών, και πλέον γινόμαστε ανταγωνιστικοί στο να φέρουμε την ευρωπαϊκή κούπα στην Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top