21 Σεπ 2016
0 σχόλια

Απάντηση σε όσους βγάζουν χολή κατά του Ολυμπιακού

Σεπτεμβρίου 21, 2016
Κύριοι σας έχει πονέσει πολύ ο Ολυμπιακός με τις νίκες. Του χρόνου το πρωτάθλημα το θέλουμε οι Ολυμπιακοί πιο πολύ και απο το φετινό. Ότι και να λέτε, ότι και να γράφετε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού γινόμαστε μια ασπίδα στις λάσπες περί διαιτησίας που λέτε όλοι εσείς οι αντιολυμπιακοί. Όσο αφορά το παιχνίδι με τον παοκ και 2-2 να γίνονταν στο Καραΐσκάκη θα έχανε. 
Κοιτάξτε να φτιάξετε τις ομάδες σας με μεταγραφές, αλλιώς όλη η νεολαία θα γίνει οπαδοί του Ολυμπιακού. Όσοι μιλάτε απαξιωτικά για τον μεγάλο πρόεδρο μας κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει 6 στα 6 πρωταθλήματα απο τότε που ανέλαβε την προεδρία, και μας κάνει όλους τους Ολυμπιακούς υπερήφανους γιατί τις επενδύσεις του στην ομάδα.
Από μέσα σας, βαθιά στο υποσυνείδητο σας.. όλοι θα θέλατε έναν Μαρινάκη για πρόεδρο στην ομάδα σας.
Ο Ολυμπιακός έιναι μια μεγάλη οικογένεια, και όπως είναι λογικό, ότι και να λέτε ότι και να γράφετε κατά του προέδρου μας εσείς οι οπαδοί των άλλων ομάδων δεν μας αγγίζει καθόλου. Εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού προστατεύουμε τον Θρύλο μας απο την βια, τα βεγγαλικά, για να μην τιμωρείται η ομάδα μας και πληρώνει τζαμπατζίδικα λεφτά. Έτσι με αυτά τα λεφτά που εσείς πετάτε στα πρόστιμα.. η ομάδα του Πειραιά τα κανει επενδύσεις και φιλανθρωπίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top