5 Νοε 2015
0 σχόλια

AIPAC: Επιστολή θα σταλεί στον Πρόεδρο Αμπάς με την υποστήριξη των 369 μελών του Κογκρέσου.

Νοεμβρίου 05, 2015
Την περασμένη εβδομάδα, ζητήσαμε απο το AIPAC τους υποστηρικτές  να στείλουν ένα email στο Κογκρέσο για τη στήριξη ενός σημαντικού διακομματική επιστολή που κυκλοφορεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Συγγραφεί από Reps. Ed Royce (R-CA) και Eliot Engel (D-NY), το έγγραφο καλεί την Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς να αναλάβει άμεση δράση για τον τερματισμό Παλαιστινιακή υποκίνηση και να σταματήσει η κλιμάκωση της βίας κατά των Ισραηλινών.

Σήμερα μια επιστολή θα σταλεί στον Πρόεδρο Αμπάς με την υποστήριξη των 369 μελών του Κογκρέσου. Επιπλέον, η Βουλή ψήφισε ένα σχετικό ψήφισμα διακομματική, έχει συγγράψει από Reps. Ιλεάνα Ρος-Lehtinen (R-FL) και Ted Deutch (D-FL), το οποίο καταδικάζει επίσης το πρόσφατο κύμα παλαιστινιακή τρομοκρατία.

Σε μια εποχή που το Ισραήλ αντιμετωπίζει πρωτοφανείς απειλές κάθε μέρα, θα πρέπει να παίρνουν τη μεγάλη υπερηφάνεια γνωρίζοντας ότι τα θέματα φωνή σας. Το έργο σας με AIPAC κάνει μια απτή διαφορά, και θα παίζουν κρίσιμο ρόλο στην εξασφάλιση της μελλοντικής του Ισραήλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top