2 Σεπ 2015
0 σχόλια

Πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα;

Σεπτεμβρίου 02, 2015
Προτού γράψουμε για τα μνημονιακά κόμματα θα ασχοληθούμε με τα μικρότερα που παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου μέσα στη Βουλή. 
Το ΚΚΕ 90 χρόνια κόμμα και ουδέποτε
κατάφερε να κυβερνήσει, και μιλά για λαϊκή πάλη.. όταν μέσα σε αυτό έχει βουλευτές με σπίτια στην Εκάλη.
Ο Τζίμης Πανούσης λέει ξεκάθαρα τι είναι το ΚΚΕ, αν πατήσετε στο youtube Πανούσης κατά ΚΚΕ. Τον Οκτώβριο το 2011 απέδειξε αυτό το κόμμα με μεγαλοπρεπές κτήριο στον Περισσό, που έκανε περιφρούρηση έξω απο τη Βουλή απο τους αγανακτισμένους. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως πάντα στις εκλογές παίρνει γύρω στο 5%. Επίσης τον Άρη Βελουχιώτη τον είχαν διαγράψει απο το κόμμα και τον αποκαλούσαν μιζέρια.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που καπηλεύεται τον εθνικισμό-πατριωτισμό και βρίσκεται σε κάθε εθνική γιορτή για να αυτοδιαφημιστεί.
Οι περισσότεροι απο τους χρυσαυγίτες μπήκαν στο κόμμα.. για να αισθάνονται ότι έχουν πλάτες στη γειτονιές που μένουν, δηλαδή ήταν άτομα της καρπαζιάς. 
Η Χρυσή αυγή καπηλεύτηκε τα Ίμια για να τη προβάλουν τα κανάλια και να κερδίσει καινούργιους οπαδούς. Δεν είδαμε να πάνε να κάνουν καμιά πορεία μέσα στην Τουρκία αφού είναι τόσο πατριώτες; 
Η Χρυσή Αυγή καπηλεύτηκε τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα στο θέμα των μεταναστών για να κερδίσει ψήφους. 
Πολλά πρώην μέλη τη κατηγορούν όπως ο Περίανδρος, που αν πατήσετε στο youtube Περίανδρος Χρυσή Αυγή θα φρίξετε με αυτά που λέει. Επίσης, οι χρυσαυγίτες χτύπησαν και τον πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου Στέλιο Χάμο σε γιορτή μνήμης του Μελιγαλά και τον έστειλαν στο νοσοκομείο. 

Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα πυροτέχνημα δεν έχει τίποτα να δώσει πέρα απο λόγια του αέρα.

Τα μνημονιακά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΑΣΟΚ θα κάνουν συγκυβέρνηση μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και θα εφαρμόσουν κατά γράμμα τα μνημόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top