9 Ιουλ 2015
0 σχόλια

Γιατί οι άνθρωποι βγάζουν selfie φωτογραφίες. Μήπως βλέπατε πολύ Big Brother;

Ιουλίου 09, 2015
Οι σημερινές εποχές και γενικά τα πράγματα άλλαξαν, και σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία του όχλου που ακολουθεί σαν αγέλη ότι του πλασάρουν για μόδα.
Πόσοι απο εσάς δεν φοράτε παπούτσια που είναι στη μόδα, ή ακόμη και ρούχα που μοιάζουν σαν να είσαι ντυμένος κλόουν, αρκεί μονάχα να μοιάζετε με του άλλους τηλεαστέρες;
Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, οι πολίτες που βγάζουν selfie φωτογραφίες είναι κατά κόρον ναρκισσιστές, και εκδηλώνονται μέσω του facebook νομίζοντας που οι φίλοι του είναι και φαν τους. 
Όσα like παίρνουν αρχίζουν να καβαλάνε το καλάμι, νομίζοντας δε πως είναι οι stars και την ψωνίζουν άγρια, με αποτέλεσμα να πέσουν ακόμη και σε κατάθλιψη αν δεν πάρουν περισσότερα like. Αν έχετε παρατηρήσει, πολλές γυναίκες βγάζουν φωτογραφίες με brazilian μπικίνι για να πάρουν τα θετικά σχόλια των μπακούρηδων, που θέλουν με τη σειρά τους να τις ρίξουν στο κρεβάτι.
Όσοι πολίτες βγάζουν μπόλικες selfie φωτογραφίες έχουν τόσο άγνοια, που δίνουν μια λεπτομερή αναφορά για του πάνε και τι κάνουν, χωρίς να παίρνουν χαμπάρι πως κάποιοι τα βλέπουν και τα διαβάζουν.
Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι παρασύρονται πολύ εύκολα, αυτό ονομάζεται ψυχολογία του όχλου ή κοινωνική προπαγάνδα.
Αυτό με τις selfie δεν γίνεται τυχαία, στο υποσυνείδητο των ανθρώπων έχει αποθηκευτεί τα ριάλιτι του big brother που παίχτηκαν σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία.
Αυτό θα μπορούσε να ήταν κι ένα κοινωνικό-ψυχολογικό πείραμα για να δεχθείτε με ευκολία να σας μαντρώσουν στο μέλλον οι αυταρχικές κυβερνήσεις μέσα σ έναν παγκόσμιο κοινωνικό μαντρί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top