14 Ιουλ 2015
0 σχόλια

Και όμως ο Αλέξης Τσίπρας έπραξε το καθήκον του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας

Ιουλίου 14, 2015
Πολλοί Έλληνες βλέποντας πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δέχθηκε νέο μνημόνιο άρχιζαν να βρίζουν και να γράφουν ότι τους απογοήτευσε με την πολιτική κωλοτούμπα. 
Άλλο η η πολιτική και άλλο ο λαϊκισμός, το πρώτο έχεις ευθύνη για την χώρα σου απο αόρατους κινδύνους, και το δεύτερο είναι να κερδίσεις ψήφους απο τους πολίτες.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε άλλη επιλογή, απ΄ το να υπογράψει.. όπως και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί τα μνημόνια στη χώρα μας.
Από εκεί και ύστερα, ξέρει πως η πολιτική του σταδιοδρομία του θυσιάστηκε για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα, και στη συνέχεια αρχίσουν τα ρήγματα εξεγέρσεων σε πολλά σημεία της Ελλάδας απο την έλλειψη χρημάτων.
Οι Ευρωπαίοι Εταίροι αντί να δουν το πρόβλημα της Ελλάδας με κατανόηση και αλληλεγγύη, προτίμησαν την τακτική του  εγώ έχω το σφυρί... και εσύ είσαι το καρφί, και σε κοπανάω στο ξύλο. 
Σε γενικές γραμμές, πέρα απο τους λαϊκισμούς και των εντυπώσεων, ο Αλέξης Τσιπρας έπραξε το καθήκον στο να μη διαλυθεί η χώρα και γίνουν όλα ένα μεγάλο μπάχαλο.
Οι πολίτες με τα πανό και τις πορείες που ολημερίς πίνουν τα τσίπουρα στα τσιπουράδικα, δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το παγκόσμιο παρασκήνιο, και κοροϊδεύουν στο facebook τον Έλληνα πρωθυπουργό. Οι περισσότεροι που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήγαν επειδή τους εκφράζει η πολιτική του, αλλά για να τρυπώσουν σε κάποιο γραφείο του δημοσίου, όπως γίνονταν και στις ημέρες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται στην ουσία για άτομα που δεν βολεύτηκαν στο δημόσιο επι ΠΑΣΟΚ, και βλέποντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για να κυβερνήσει πήγαν εκεί και πούλαγαν και πνεύμα. 
Βλέποντας τώρα πως όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν λόγω νέων μνημονίων, θα αρχίσουν να λακίζουν προς άλλα πολιτικά κόμματα που θα τους τάξουν εργασία στο δημόσιο και την κατάργηση των μνημονίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top