9 Απρ 2015
0 σχόλια

Τι μαρτυρά η γλώσσα του σώματος μεταξύ Τσίπρα και Πούτιν στη Μόσχα; [photos]

Απριλίου 09, 2015
Οι ηγέτες των κρατών ανά τον κόσμο.. δίνουν μεγάλη προσοχή στη γλώσσα τους σώματος όταν τους τραβούν φωτογραφίες τα ΜΜΕ. 
Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον  Βλαντιμίρ Πούτιν και ας δούμε τι μαρτυρά το σώμα των δύο ηγετών.




1) Έντιμη χειραψία του Πούτιν, αν του έστριβε λίγο τον καρπό προς την μεριά του Τσίπρα θα δήλωνε πως ήθελε υποταγή απο τον Έλληνα πρωθυπουργό.
2) Λάθος του Αλέξη Τσίπρα να βάλει μαντίλάκι στη τσέπη του σακακιού. Θυμίζει μπλοκάκι σερβιτόρου σε ελληνικό νησί. Μια λεπτομέρεια που δεν του την είπαν οι σύμβουλοί του. 
3) Προσεγμένο δέσιμο γραβάτας του προέδρου της Ρωσίας, που δείχνει πως προσέχει την εικόνα του ντυσίματος έξω στην κοινή γνώμη.  
4) Ώμος περηφάνιας του Βλαντιμίρ Πούτιν.  
Ξέρει πως σε αυτή την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.. θα την παίξουν τα ευρωπαϊκά και τα αμερικάνικα κανάλια. 
5 και 6) Το βλέμμα του Πούτιν κοιτάζει αλλού και του Τσίπρα αλλού. Αν δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν κάπου μαζί να φωτογραφηθούν πως θα μπορέσουν να συνεργασθούν; 
7) Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει τον ώμο προς τα κάτω. Αυτό οφείλεται είτε σε κούραση είτε σε απογοήτευση.. κυρίως με την Ε.Ε.
Έπρεπε να το προσέξει να μη το κάνει αυτό, δείχνει κακή εικόνα για τον ίδιο, και έπρεπε να μιμηθεί τη στάση του Ρώσου πρόεδρου.  

Παρακάτω θα δούμε τις κινήσεις του σώματος που προδίδουν το παρελθόν των δύο πολιτικών.



























Ξεκινάμε με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πόυτιν, το βλέμμα του κόβει φάτσες και πρόσωπα όσους βρίσκονται κοντά του. Θέλει να έχει πλήρες εικόνα και έλεγχο στο πεδίο που βρίσκεται ο ίδιος.  
Η κίνηση κουνώντας το αριστερό χέρι, αποσπά τη προσοχή των ανθρώπων, και με το δεξί χέρι βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα. 
Αν προσέξετε,  γέρνει το σώμα του προς την αριστερή πλευρα για να έχει καλύτερα τον έλεγχο στους φωτογράφους και το κοινό. 
Ας πάμε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που θυμίζει να έχει μια κρεμασμένη τσάντα με έγραφα στον αριστερό ώμο, ενώ το βλέμμα του θυμίζει όταν βλέπουμε στις απεργίες τα ΜΑΤ να κλείνουν το δρόμο.
Στο δεξί χέρι είναι σαν να κρατά τα κλειδιά της μηχανής του. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top