8 Ιαν 2017
0 σχόλια

Εσύ πόσο συχνά πλένεις το αυτοκίνητό σου;

Ιανουαρίου 08, 2017
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα στο Μεγάλο Νησί, το 31% των Βρετανών δηλώνουν πως δεν έχει πάρει έναν κουβά, ένα σφουγγάρι και ένα δέρμα σαμούα για να πλύνει ποτέ το αυτοκίνητό του, ενώ μόλις το 12% δηλώνει πως καθαρίζει τακτικά το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα 3/4 των γυναικών δεν πλένουν ποτέ τα δικά τους αυτοκίνητα, με τους κατόχους αυτοκινήτων όταν αποφασίζουν να πλύνουν το αυτοκίνητό τους, να το πηγαίνουν σε πλυντήρια αυτοκινήτων, παρά να το πλύνουν μόνοι τους στην αυλή του σπιτιού τους.

Στην έρευνα που διενήργησε η εταιρία leasing

OSV, συμμετείχαν 1.100 ενήλικες, με το 5% να δηλώνει πως έχει ζητήσει από τα παιδιά τους να πλύνουν το αυτοκίνητό τους. Οι Βρετανοί είναι πιο πιθανό να πλύνουν το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπως το Πάσχα, όπου κατ΄εκτίμηση φέτος, 15 εκατ. αυτοκίνητα καθαρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, ένας στους τέσσερις δήλωσε ότι το έκανε ως δικαιολογία για να βγει από το σπίτι.

Η έρευνα έδειξε πως κάτοχοι αυτοκινήτων μάρκας Audi, Toyota και BMW είναι πιο πιθανό να πλύνουν τα αυτοκίνητά τους, σε αντίθεση με τους ιδιοκτήτες Range Rover, Peugeot και Mercedes, που πλένουν τα αυτοκίνητά τους λιγότερο συχνά. Εσύ, πόσο συχνά καθαρίζεις το αυτοκίνητό σου; Το πλένεις μόνος σου ή εμπιστεύεσαι κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων;

AutoBlog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top