7 Φεβ 2015
0 σχόλια

Φαίνεται πως τον ΣΥΡΙΖΑ τον αγαπά η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αν γίνουν εκλογές 76% θα πάρει.

Φεβρουαρίου 07, 2015
Αν και όλα αυτά είναι μέρος της κυβερνητικής προπαγάνδας για τους υπουργούς να είναι κοντά στον λαό, οι Έλληνες νιώθουν μια δόση υπερηφάνειας για τον Αλέξη Τσίπρα και τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Καμιά σχέση με την Νέα Δημοκρατία, που είχε ταράξει στη φορολογία την φτωχολογιά και την μεσαία τάξη και δεινοπαθούσε όλος ο κόσμος. Τους πλούσιους κύριοι της δεξιάς δεν είδαμε να τους φορολογείται όπως έπρεπε; 
Το πρόβλημα που δημιούργησαν στην Ελλάδα με τα μνημόνια του ΔΝΤ Σαμαράς-Παπανδρέου είναι μεγάλο αγκάθι για την νέα κυβέρνηση. 
Μέσα δηλαδή στα εσωτερικά προβλήματα της χώρας, θα πρέπει ο Τσίπρας να προσέξει, διότι οι δεξιοί νομίζουν ότι θα ξανακυβερνήσουν ξανά. 
Όσο αφορά τον εξωτερικό παράγοντα, οι Αμερικάνοι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα για τα δικά τους συμφέροντα [βάσεις Σούδας, πετρέλαια, φυσικό αέριο, εξοπλιστικά προγράμματα F-35], η Γερμανία μπαίνει εμπόδιο για να πάρει πίσω τα δανεικά της.
Ο πρόεδρος Ομπάμα δεν είναι σαν τον Μπους, είναι άνθρωπος της διπλανής πόρτας, και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα με δημοκρατικούς τρόπους, άλλωστε γι΄αυτό πήρε και το βραβείο ειρήνης. 
Μόνο που στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει το θέμα με την Ουκρανία, ζωτικής σημασίας για τους Αμερικάνους.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γίνει αρεστός στη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, και οι Έλληνες που δεν τον ψήφισαν στις εκλογές, αρχίζουν να τον υποστηρίζουν με έντονο πάθος. 
Το κλίμα με τους Γερμανούς δεν είναι και το καλύτερο, καθώς αν η Μέρκελ συνεχίσει με αυτό το εγωιστικό προφίλ κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδος, θα της γυρίσει μπούμερανγκ στις εξαγωγές της χώρας της. 
Δεν θα είναι μόνο η Ελλάδα που δεν θα ψωνίζει γερμανικά προϊόντα αλλά, αυτό θα πάει ντόμινο σε όλη την Ευρώπη. 
Απορίας άξιο πως οι σύμβουλοι της Μέρκελ δεν συμβουλεύουν την ίδια όσο και τον Σόιμπλε να έχουν υπομονή και διπλωματία.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top