16 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Οι Τρικαλινοί δίνουν φακελάκι στους γιατρούς;

Ιουλίου 16, 2014
Τώρα τους καλοκαιρινές μήνες όταν κυκλοφορείς περπατώντας στην μικρή πόλη των Τρίκαλων, θες κάπου να ξαποστάσεις βρε αδερφέ. 
Οι επιλογές συνήθως είναι δύο, η μια είναι τα σούπερ μάρκετ, και η άλλη το νοσοκομείο Τρικάλων. 
Στο πρώτο, δηλαδή το σούπερ μάρκετ, έχει φουλ το κλιματιστικό.. και δροσίζεσαι πολύ καλά. Μόνο που δεν έχε καρέκλες για να κάτσεις.
Το δεύτερο που είναι το νοσοκομείο, θεωρώ πως είναι το καλύτερο, γιατί πιάνεις μια καρέκλα και κάθεσαι με τις ώρες, πιάνοντας κουβέντα με τους συγγενείς των ασθενών.  
Το νοσοκομείο Τρικάλων σε γενικές γραμμές το βαθμολογώ με ένα 8, σε σύγκριση με τα άλλα νοσοκομεία των Αθηνών.. που παίρνουν κάτω απο την βάση. 
Το καλό στο νοσοκομείο των Τρικάλων είναι ότι δεν σου λέει κανένας ποιος είσαι και τι δουλειά κάνεις εδώ. Έχει κάτι σεκιουρετάδες, αλλά δεν σε ενοχλούν.. αν δεν γίνεσαι ενοχλητικός.
Βέβαια ένα καφεδάκι στο κυλικείο είναι ότι πρέπει, και μπορείς άνετα να πιάσεις συζήτηση για το αν παίρνουν φακελάκι οι γιατροί. 
Συνήθως, οι συγγενείς των ασθενών, είναι ειλικρινείς άνθρωποι και δεν σου λένε ψέμματα. 
Το πιο απλό πράγμα για να μάθει αν παίρνουν φακελάκι οι γιατροί του νοσοκομείου, ρωτάς τους συγγενείς των ασθενών. Αυτοί ξέρουν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top