10 Ιουλ 2014
0 σχόλια

Που τα βρίσκουν τα λεφτά και κάνουν αντιρατσιστικό φεστιβάλ στα Τρίκαλα;

Ιουλίου 10, 2014
Βλέποντας παντού αφίσες με το αντιρατσιστικό φεστιβάλ αναρωτήθηκα που βρίσκουν τα καφρά
οι διοργανωτές και τυπώνουν μεγάλες έγχρωμες αφίσες.
Δεν είδα πουθενά να κάνουν ένα φεστιβάλ για τον λαό που χρωστάει στην εφορία και κλείνει μαγαζιά και επιχειρήσεις; 
Το προσπερνάμε αυτό το ερώτημα.. γιατί απάντηση δεν πρόκειται να πάρω, και ας δούμε στο τσακ μπαμ τα άτομα που θα συμμετέχουν στο εν λόγω φεστιβάλ. 
Σήμερα λοιπόν πέτυχα δύο νεαρούς να κολλάνε αφίσες στις κολόνες της ΔΕΗ μέσα στα Τρίκαλα. Ακούγοντας την ομιλία τους, διέκρινα ότι η προφορά τους είναι απο Αθήνα, και ο ένας φόραγε πολλά σκουλαρίκια. Μου θύμισε πανκ της δεκαετίας των 90s. Στην αρχή της Ασκληπιού μια κοπέλα μοίρασε φυλλάδια κάτω απο τον καυτό ήλιο, και αναρωτήθηκα αν πληρώνετε για αυτό που κάνει. Όσο και αν ανήκεις ιδεολογικά κάπου, δεν κάθεσαι μέσα στη ντάλα του ηλίου να μοιράσεις φυλλάδια;   
Οι πληροφορίες που αποκόμισα σε γενικό πλάνο μέσα στο κέντρο της πόλης είναι πως το εν λόγω φεστιβάλ δεν θα έχει το κόσμο που ονειρεύονται οι διοργανωτές. Ακούγεται ότι θα έρθει και ο Τσακνής απο την Αθήνα να τραγουδήσει στο φεστιβάλ μπας και πάει κόσμος. Επίσης, οι περισσότεροι που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα είναι απο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα έρθουν στα Τρίκαλα με το τρένο του ΟΣΕ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top