25 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Καρδίτσας, με στόχο την καταπολέμηση της κλοπής και της παράνομης διακίνησης κλεμμένων μεταλλικών αντικειμένω

Μαΐου 25, 2014
Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις 23-05-2014 το πρωί στην περιοχή της Καρδίτσας, από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, με στόχο την καταπολέμηση της κλοπής και της παράνομης διακίνησης κλεμμένων μεταλλικών αντικειμένων.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω δράσης ελέγχθηκε μία επιχείρηση αποθήκευσης παλαιών μετάλλων ( SCRAP ), ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (430) κιλά καλωδίων προερχόμενων από το δίκτυο της Δ.Ε.Η., καθώς και τριάντα επτά (37) συνολικά επικασσιτερωμένα αντικείμενα, όπως κατσαρόλες, κηροπήγια κ.α., των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της Δ.Ε.Η.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Οι στοχευμένες αυτές δράσεις έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών ελέγχων με σκοπό την καταπολέμηση της κλοπής και της παράνομης διακίνησης κλεμμένων μεταλλικών αντικειμένων, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top