25 Μαΐ 2014
0 σχόλια

Δελτίο ειδήσεων ντροπής στον ΑΝΤ1! Προχώρησε σε καταγγελία ο ΣΥΡΙΖΑ!

Μαΐου 25, 2014
Καμιά δημοσιογραφική δεοντολογία, κανένας σεβασμός στη δημοκρατική νομιμότητα και στο γεγονός ότι η προεκλογική περίοδος έλαβε τέλος και απομένουν μόνο λίγες ώρες για να ανοίξουν οι κάλπες δεν έβαλαν φραγμό στο πάθος για στήριξη της μνημονιακής κυβέρνησης.

Τόνοι λάσπης και ρεπορτάζ περί δήθεν εσωκομματικών διαφωνιών στον ΣΥΡΙΖΑ για τις χρυσαυγίτικες ψήφους είδαν και πάλι οι τηλεθεατές. Οι ίδιες "τρομοκρατικές" κορώνες ακούστηκαν και για το δίλημμα "σταθερότητα ή ατύχημα". Όπου "ατύχημα" είναι η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και η συνεπακόλουθη προσφυγή στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών. Ευτυχώς που δεν είπαν ότι οι εκλογές πρέπει να κριθούν παράνομες, αν και φαίνεται ότι δεν απέχουν πλέον πολύ και από αυτό...

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη φιλοκυβερνητική προπαγάνδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. «Η φιλοκυβερνητική προπαγάνδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ξεπέρασε κάθε όριο. Το χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας προπαγανδιστικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παραβιάζει κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία και επιβάλλει την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας και Ε.Σ.Ρ. για την εφαρμογή του νόμου. Τα χιλιάδες τηλέφωνα διαμαρτυρίας που δεχόμαστε από πολίτες από όλη την Ελλάδα αποδεικνύουν πως οι φτηνοί προπαγανδιστές «τζάμπα» σκίζονται για διασώσουν τη καταρρέουσα κυβέρνηση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: left.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top