7 Απρ 2014
0 σχόλια

Πόσα βίντεο έχει η Χρυσή Αυγή.. και πότε θα τα βγάλει στη φόρα;

Απριλίου 07, 2014
Ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται ότι έχει καταγράψει αρκετούς Βουλευτές, και αναμένεται να τα βγάλει στο φως δημοσιότητας αν συνεχίσουν να τους διώκουν ποινικά.
Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως ο Τάκης Μπαλτάκος.. δεν θυμάται τι έχει πει στον Ηλία Κασιδιάρη. Κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα ό,τι τάχα η Ρωσία έχει στήσει υπερκοριούς και τέτοια, που δεν νομίζω να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Τις πληροφορίες που ξέρουν οι Χρυσαυγίτες για τις ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά με τον δικαστικό λειτουργό που τον ονομάζει παναθηναικάκια, πιθανόν, να είναι η συζήτηση που είχε ο Κασιδιάρης με τον Μπαλτάκο. 
Είναι λίγο δύσκολο να γίνει η υποκλοπή του τηλεφώνου απο το πρωθυπουργικό γραφείο. Φαίνεται πως οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλίευσαν πληροφορίες απο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, με σκοπό την υπεράσπισή τους στα δικαστήρια. 
Φαίνεται το βίντεο με τον Μπαλτάκο-Κασιδιάρη να τραβήχτηκε πρόσφατα, και ο τρόπος καταγραφής να ήταν με ασύρματη κάμερα. Η διάρκεια συνομιλίας των δύο άντρων μέσα στη Βουλή.. ήταν πολύ παραπάνω απο τα 2 λεπτά που δείχνει το βίντεο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top