4 Απρ 2014
0 σχόλια

Που τα βρήκε τόσα στοιχειά ο Ηλίας Κασιδιάρης;

Απριλίου 04, 2014
Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής με τις προφυλακίσεις των Βουλευτών αντί να την διαλύσει την έκανε πιο δυνατή. 
Αυτό οφείλετε στη προχειρότητα διάφορων ανίκανων πολιτικάντηδων που χαλούν την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό. 
Ήδη ο κόσμος, με αυτά που λέει ο Η. Κασιδιάρης στις συνεντεύξεις σε διάφορα Μ.Μ.Ε, αρχίζει να πιστεύει ό,τι πίσω απο τις διώξεις της Χ.Α. κρύβεται το Εβραϊκό Λόμπι της Αμερικής.   
Το πράγμα έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο καθώς, οι εφημερίδες του εξωτερικού διασύρουν την ελληνική κυβέρνηση ως αναξιόπιστη.  
Πως θα γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα απο εταιρείες του εξωτερικού; 
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πρέπει να πάρει δημόσια θέση γι αυτά τα πράγματα. 
Όσο αφορά την περιβόητη κουβέντα Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, η καταγραφή της συνομιλίας.. γίνονταν με κρυφή κάμερα στο σακάκι με στυλό ή στην γραβάτα του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 
Στην κουβέντα ο Ηλίας Κασιδιάρης αποσπά πληροφορίες απο τον Γ.Γ της Νέας Δημοκρατίας και εκείνος πέφτει τα λέει όλα. Ο Μπαλτάκος ήταν ο έμπιστος του Σαμαρά, και ήξερε σχεδόν τα πάντα. Πληροφορίες λένε, ότι έχουν καταγραφεί με κρυφή κάμερα και Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που λένε φοβερά πράγματα για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής. 
Το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι, πως μια μέρα, ο Μπαλτάκος είχε συναντηθεί με τον σταθμάρχη της CIA σε μέρος των Αθηνών, και η Χρυσή Αυγή το γνωρίζει.  
Αυτό ή τους το είπε ο Μπαλτάκος, ή Χρυσή Αυγή παίρνει πληροφορίες απο μυστικές υπηρεσίες που φημίζονται για την αντικατασκοπία.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top