6 Μαρ 2014
0 σχόλια

Που εξαφανίστηκαν οι αγανακτισμένοι; Το trikalaweb έγραφε τότε...

Μαρτίου 06, 2014
Το trikalaweb έγραφε τότε για τους αγανακτισμένους τα εξής: Είχε γίνει μόδα το βλακώδες σύνθημα
"πάμε πλατεία" της θολοκουλτούρας του νεοπλουτισμού της Αθήνας. Μετά, πολλοί αγανακτισμένοι της θολοκουλτούρας προσπάθησαν να το κάνουν ντόμινο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, με σκοπό να εκδηλώσουν το "αγανακτισμένο μένος τους", και καλά για τα μέτρα λιτότητας. 
Μέσα στους νεόπλουτους υπήρχαν και φτωχοί άνθρωποι, που όντως πλήττονταν από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς γι΄αυτούς, βρέθηκαν ανάμεσα στα κομματόσκυλα των αριστεριστών... και έτρωγαν καπνογόνα στην Αθήνα απ΄τα Ματ, με αποτέλεσμα να λακίσουν για τα σπίτια τους. Τώρα, εδώ στα Τρίκαλα δεν έχει τέτοια, είναι μικρή πόλη, και ο κόσμος είναι προβληματισμένος και αγανακτισμένος. Βγήκαν μερικοί στην πλατεία και καλούσαν τον κόσμο να διαδηλώσουν με κομματικό συμφέρον, εννοείτε. Σε μια διαδήλωση, για να καταλάβεις πάνω κάτω τι καπνό φουμάρουν οι διοργανωτές κοιτάζεις τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Αν, δεις τίποτα ντουντούκες, και γενικά ένα κλίμα πολύ ερασιτεχνικό.. κατανοείς ότι είναι φτωχοί και ακομμάτιστοι, μέχρι να τους μιλήσεις και να δεις τα πολιτικά τους πιστεύω. Τώρα, αν δεις μικροφωνικές εγκαταστάσεις καλοστημένες και τέτοια, να ξέρεις ό,τι πίσω απ΄ όλο αυτό το πανηγύρι κρύβεται ένας κομματικός φορέας. Μη ξεχνάμε άλλωστε, και στα Τρίκαλα είχαν στήσει μικροφωνικές εγκαταστάσεις, και ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και άραξε στα καφέ της πόλης. 

Εδώ που τα λέμε καλά έκαναν, ρε αφήνουμε τη φράπα να πάμε για πουρνάρια θα είπαν πολλοί τρικαλινοί και με ένα ψιλόβροχο που ρίξε αράξαμε όλοι μέσα στα καφέ!!! Τώρα οι άξεστοι στην Αθήνα τι να μας πουν, ή αυτοί στην Θεσσαλονίκη, τι να μας πουν? Πάντως ομολογώ είμαστε καλοπερασάκηδες εδώ αλλά δεν βαριέσαι υγεία πάνω απ΄ολα!!!
Εμείς να είμαστε καλά και τα πράγματα θα τα φτιάξει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ξέχασα και τα άλλα τρία κόμματα που είναι στο κοινοβούλιο και παίζουν καλά το ρόλο του κομπάρσου!!!!

Μια μόδα ήταν και πέρασε οι αγανακτισμένοι των τηγανιών και της κατσαρόλας. Έκαναν και κάτι ομιλίες της πλάκας και του χαβαλέ.

Το αποτέλεσμα από όλο αυτό το πανηγύρι ήταν το απόλυτο μηδέν.

Βέβαια σε αυτό βοήθησαν και τα κόμματα του κοινοβουλίου,που έκαναν τους αγανακτισμένους για να κερδίσουν νέους ψηφοφόρους. Κακά τα ψέματα, με τις κατσαρόλες, τις κουτάλες, και τα τηγάνια.. γίνεσαι περίγελος σε όλη την οικουμένη.

Μαζεύονταν άτομα.. που ουδεμία σχέσει είχαν με την πραγματικότητα,
και έλεγαν το μακρύ και το κοντό τους.

Στη πλειοψηφία οι αγανακτισμένοι σιχάθηκαν το πανηγύρι, και γι αυτό και δεν ξαναπάτησαν στο Σύνταγμα.

Βέβαια εκτός από τα κομματοσκυλα που είχαν την προβιά του αγανακτισμένου, υπήρχαν και σοβαροί πολίτες που είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, οι αγανακτισμένοι είναι ξεχασμένοι στην καθημερινότητά τους, και όλα είναι μέλι γάλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top