31 Μαρ 2014
0 σχόλια

Εθελοντικός καθαρισμός της πλατείας και του δημοτικού σχολείου Καλυβίων πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια του «Let's do it Greece 2014»

Μαρτίου 31, 2014
Σήμερα από το πρωί στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και στο χώρο της Πλατείας της Δημοτικής Κοινότητας , πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική δράση του προγράμματος «Let's do it Greece 2014» με τη συμμετοχή των μαθητών του δημοτικού σχολείου. Οι μαθητές με χαρά συνέβαλαν στην καθαριότητα και στον καλλωπισμό του αύλειου χώρου του σχολείου και της πλατείας , δίνοντας έτσι το παράδειγμα για τη σημασία της εθελοντικής δράσης του περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στις επόμενες προγραμματισμένες ημερήσιες δράσεις.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή στις 6 Απριλίου 2014 στο λόφο τουπροφήτη Ηλία με ώρα συνάντησης στις 8.00 π.μ. και σημείο συνάντησης το χώρο της παιδικής χαράς .

Καλούνται όλοι οι φορείς , οι σύλλογοι , οι εθελοντικές οργανώσεις , οι ΜΚΟ , οι Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης , φοιτητές, πολίτες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση με το σύνθημα:

«Συντονιζόμαστε μία μέρα το χρόνο και τις άλλες τριακόσιες εξήντα τέσσερις συνεργαζόμαστε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top