22 Δεκ 2013
0 σχόλια

Δώσε πόνο και κλάμα στα "πράσινα" παιδιά! Το αξίζουν!

Δεκεμβρίου 22, 2013
Φωτογραφία για ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ... ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!
Τι δράμα και αυτό των "πράσινων"! Να μην τους αφήνει πλέον ο ΘΡΥΛΟΣ να έχουν ένα ατού στα χέρια τους! Ένα επιχείρημα (και καλά) ότι έχουν κάπου στο βάθος-χάος μια πρωτιά... ΤΙΠΟΤΑ πλέον! Δεύτεροι παντού για να μην πούμε ακόμα χειρότερα Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος με 16 νίκες και μία ισοπαλία, έφτασε στις 30 διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα,
ενώ έκανε και τη μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο στο φινάλε του πρώτου γύρου, ρεκόρ που είχε ο Παναθηναϊκός με το +9 από τον ΟΦΗ, από το 1994 και ακόμα το... λιβανίζουν.

Με λίγα λόγια οι ερυθρόλευκοι όχι απλώς έκαναν τον καλύτερο πρώτο γύρο στην ιστορία τους, αλλά τον κορυφαίο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή από το 1959-60 που δημιουργήθηκε η Α’ Εθνική κατηγορία, μετά την ευρεία νίκη τους στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης!

Επιπλέον, και αυτό που "πονάει" ιδιαίτερα τους "πράσινους" είναι ότι έτσι άφησαν και πάλι τη..
. σκόνη τους στο "τριφύλλι", αφού ξεπέρασαν το κορυφαίο ξεκίνημα της ιστορίας που κατείχε ο Παναθηναϊκός την περίοδο 1961-62 με τις 15 νίκες στα πρώτα 16 παιχνίδια και το χειρότερο; Έτσι που πάνε ΔΕΝ προβλέπεται να το... "χτυπήσουν" ξανά στα επόμενα χρόνια! Μιλάμε για πίκρα! Ένα ρεκόρ είχαν τα βαζελάκια να "κοπανάνε" ως πρώτοι... ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Ο Ολυμπιακός τώρα, αφού με 13 νίκες σε 14 παιχνίδια έσπασε το δικό του καλύτερο ρεκόρ από την περίοδο 1966-67, ψάχνει να κάνει έναν εξίσου άψογο δεύτερο γύρο με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος, κάνοντας τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Δώσε πόνο και κλάμα στα "πράσινα" παιδιά! Το αξίζουν!
olympiacos-blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top