18 Αυγ 2013
0 σχόλια

Θα μας βάλουν να ασφαλίσουμε και τα σπίτια μας η κυβέρνηση συνεργασίας

Αυγούστου 18, 2013

Στα σχέδια της κυβέρνησης στο προσεχές μέλλον αφορά τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, που θα πρέπει να ασφαλίσουν τα σπίτια για τους σεισμούς και τις πλημμύρες (κ.α). 
Με αυτή την κίνηση, θέλουν να δώσουν περισσότερα οικονομικά βάρη στο ελληνικό λαό. Επίτηδες το κάνουν, ή βάση κάποιου οργανωμένου σχεδίου; 
Γιατί θέλουν τον Έλληνα φτωχό;


Η κυβέρνηση συνεργασίας νομίζει ότι ο ελληνικός λαός είναι μια "κότα που κάνει τα χρυσά αυγά", γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά, αυτά τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.. να τα βάζουν εις βάρος των φτωχών ανθρώπων.
Τα περισσότερα κόμματα είναι βολεμένα σε αυτό το πολιτικό σύστημα, παίρνουν οι Βουλευτές τα 8.000 χιλιάρικα το μήνα και κάνουν τουμπεκί.  
Τα άλλα κόμματα.. που αντιδρούν για το μνημόνιο, κι αυτά μια από τα ίδια είναι, κοροϊδεύουν και λαϊκίζουν τον ελληνικό λαό.  Τα περισσότερα ΜΜΕ το μόνο που κάνουν είναι να πιπιλίζουν την προπαγάνδα της τρομολαγνείας. 
Δυο πράγματα θα συμβούν στον Έλληνα το προσεχές μέλλον, ή θα αποβλακωθεί τελείως απ΄τα ΜΜΕ, ή κάποια στιγμή θα πει ως εδώ και μη παρέκει.  Αν πει το δεύτερο, η  ιστορία μας έχει αποδείξει ότι αγαπάει ιδιαίτερα του τολμηρούς λαούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top