Έκοψα σε μικρά κομματάκια δύο κολοκυθάκια και τα άφησα να πάρουν χρώμα στο τηγάνι για πέντε λεπτά.
Μετά έβαλα το καπάκι για να μαλακώσουν και πρόσθεσα λίγα ντοματίνια ψιλοκομμένα.
Το μυστικό των Ιταλών είναι ότι βάζουν τα μακαρόνια απευθείας στο τηγάνι με μια κουτάλα, ώστε να πέφτει και λίγο από το νερό μέσα στο οποίο έχουν βράσει στην κατσαρόλα.
Μετά έβαλα το καπάκι για να μαλακώσουν και πρόσθεσα λίγα ντοματίνια ψιλοκομμένα.
Το μυστικό των Ιταλών είναι ότι βάζουν τα μακαρόνια απευθείας στο τηγάνι με μια κουτάλα, ώστε να πέφτει και λίγο από το νερό μέσα στο οποίο έχουν βράσει στην κατσαρόλα.
Η mozzarella μπαίνει στο τέλος σε κυβάκια και λιώνει και το αποτέλεσμα είναι πωπωπωπω πωπωπω!
Εύκολη και πεντανόστιμη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.
Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.