28 Μαΐ 2013
0 σχόλια

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών που έγιναν στον Τύρναβο Λάρισας

Μαΐου 28, 2013
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών που έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες στις 26-05-2013 στον Τύρναβο Λάρισας. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 26χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες χθες αφαίρεσε από υπόστεγο οικίας 47χρονου ημεδαπού ένα (1) αλυσοπρίονο, όμως, έγινε αντιληπτός κατά την αποχώρησή του και συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (τανάλια, κόφτης, ψαλιδάκι, ζευγάρι γάντια), καθώς και το προαναφερόμενο αλυσοπρίονο, το οποίο αποδόθηκε στο 47χρονο.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα:
αφαίρεσε εκατό (100) περίπου λίτρα καυσίμου, από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο 52χρονου ημεδαπού,
αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία 49χρονου ημεδαπού, καθώς και να αφαιρέσει ποσότητα καυσίμου από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας του, αφήνοντας στο χώρο κατά την αποχώρησή του, τέσσερα (4) πλαστικά δοχεία (μπιτόνια) των δεκαπέντε (15) λίτρων και κομμάτι από λάστιχο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου Λάρισας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top