18 Ιαν 2013
4 σχόλια

Σύγκριση ποδηλατόδρομου στα Τρίκαλα με το εξωτερικό

Ιανουαρίου 18, 2013
Στη πρώτη φωτογραφία βλέπετε ένα ποδηλατόδρομο απ΄το εξωτερικό, ενώ στη κάτω φωτογραφία είναι από τα Τρίκαλα. Μήπως πρέπει να φτιαχτούν καλύτερα οι ποδηλατόδρομοι στη πόλη μας;













4 σχόλια:

  1. kamia sxesi eimast piso......kai pali kala na leme pou exoume kai ayton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ποδηλατόδρομος στην πρώτη εικόνα είναι προσχέδιο από βίντεο, δεν είναι καν κατασκευασμένος. Ο δεύτερος, στα Τρίκαλα, είναι πασίδηλο ότι δεν έχει βαφτεί εκ νέου για πολύ καιρό. Στο Άμστερνταμ οι περισσότεροι ποδηλατόδρομοι έχουν ξεβάψει από χρόνια χρήσης και καιρικών συνθηκών. Και μερικοί είναι πολύ χειρότεροι από τα Τρίκαλα. Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

      Διαγραφή
  2. Η πρώτη εικόνα είναι προσχέδια, όχι κανονική εικόνα από ποδηλατόδρομο. Η δεύτερη εικόνα στα Τρίκαλα δείχνει απλά ότι ο ποδηλατόδρομος έχει ξεβάψει. Και από ότι είδα από πρόσφατα δημοσιεύματα, έκαναν πάλι συντήρηση στους ποδηλατοδρόμους, και αυτό αποδεικνύεται από πλούσιο φωτορεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη εικόνα είναι προσχέδια, όχι κανονική εικόνα από ποδηλατόδρομο. Η δεύτερη εικόνα στα Τρίκαλα δείχνει απλά ότι ο ποδηλατόδρομος έχει ξεβάψει. Και από ότι είδα από πρόσφατα δημοσιεύματα, έκαναν πάλι συντήρηση στους ποδηλατοδρόμους, και αυτό αποδεικνύεται από πλούσιο φωτορεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top