9 Νοε 2011
0 σχόλια

Τούρκικό κόμμα θα μιλήσει στο Πολυτεχνείο στις 11-11-2011

Νοεμβρίου 09, 2011

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο από διάφορες και καλά αριστερίστικες οργανώσεις για το "δολοφόνο κράτος του Ισραήλ" όπως το αποκαλούν στην αφίσα τους.
Να δούμε ποιοι είναι οι εκπρόσωποι που θα μιλήσουν στο πανεπιστήμιο, και από ποιόν πήραν άδεια να μιλήσει ο Τούρκος εκπρόσωπος κόμματος στο ελληνικό πανεπιστήμιο.
Στο Πολυτεχνείο θα παραβρεθούν άνθρωποι που με την στάση τους δημιουργούν προβλήματα ενεργειακής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος-Ισραήλ-Κύπρου.

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να καταργήσει την εκδήλωση αυτή που θα γίνει στο ελληνικό πανεπιστήμιο, και με θέματα τόσο σοβαρά όπως είναι η ενέργεια του φυσικού αερίου οφείλουμε να κοιτάζουμε με σοβαρότητα, τις διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνονται από εδώ και πέρα στην Ελλάδα.
Οι αριστεριστές και οι ακροδεξιοί θα αρχίζουν να ξεσηκώνουν πολιτικά τους πολίτες, οι ακρο-αριστερές οργανώσεις επενδύουν στον μουσουλμανικό εθνικισμό, που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά με την άνοδο της πυρηνικής δύναμης του Ιράν, και τους ακροδεξιούς που επενδύουν στους αγανακτισμένους (έφεδρους-συνταξιούχους, πολίτες του κέντρου, φτωχούς της Αττικής).
Ο μήνας Νοέμβρης είναι δύσκολος, και κάποιοι επενδύουν σε λυκοφιλίες, το ελληνικό κράτος ή θα δείξει πυγμή σε τέτοιες εκδηλώσεις μίσους και ρητορικής βλακείας των οργανώσεων, ή θα συνεχίζει να ζει κάτω από την ζητιανιά των δανειστών του. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top