1 Ιουλ 2011
0 σχόλια

Θέλουν και λεφτά από τον δήμο Τρικκαίων για να πάνε στην Γάζα, όταν ο νέος στα Τρίκαλα δεν έχει να πάρει ένα καφέ να πιει

Ιουλίου 01, 2011
Το ένα καράβι για την Γάζα θέλει και οικονομική ενίσχυση από τον δήμο Τρικκαίων μετά απο αίτημα της τρικαλινής πρωτοβουλίας, και πολλοί αναρωτιούνται γιατί να πληρώσει ο δήμος μια ενέργεια που έχει να κάνει με αποσταθεροποίηση της περιοχής του Ισραήλ?
Εμείς σαν Έλληνες λύσαμε τα δικά μας προβλήματα με το κυπριακό και το σκοπιανό? 
Τα καράβια για την Γάζα την προηγούμενη φορά ξεκίνησαν από τα κατεχόμενα της Κύπρου, και φυσικά μπροστάρηδες σε αυτή την ενέργεια είναι οι Τούρκοι. Τα καράβια έχουν τις σημαίες της Τουρκίας και οι κάτοικοι της Γάζας (οθωμανικών αποίκων) θεωρούν τους Τούρκους ως σωτήρες τους.
Περίεργο είναι ότι μερικοί πολίτες εδώ στην Ελλάδα να επικροτούν και να ενθαρρύνουν τέτοιες ενέργειες, όταν με το Ισραήλ έχουμε μια προαιώνια ειρηνική ύπαρξη στην περιοχή της Μεσογείου. Είναι σαν έρχονταν καράβια από το Ισραήλ και να αναγνώριζαν τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία" εμείς θα αισθανόμασταν καλά? Η Τουρκία έχει συμφέρον στην περιοχή της Γάζας, και προσπαθεί να κερδίσει το θρησκευτικό πιστεύω των αποίκων της.
 Ποιοι είναι αυτοί που ζητούν χρήματα από τον δήμο, όταν ο λαός είναι άνεργος και δεν έχει να πάρει ψωμί να φάει? Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν ένα κλίμα πολέμου στην μεσόγειο με αλυτρωτικές θέσεις? 
Το ξέρουν οι διοργανωτές το ένα καράβι για την Γάζα ότι οι "παλαιστίνιοι" που ήρθαν στην Ελλάδα είναι οι πιο φανατισμένοι και δημιουργούν εγκληματική βία στην Αθήνα?
Τι προσπαθούν να κερδίσουν με την δημιουργία ενός κράτους, όταν ιστορικά η περιοχή αυτή άνηκε εξ ολοκλήρου στους Εβραίους που σφαγιάστηκαν με μίσος και τους την πήραν οι κατακτητές?
 Γιατί γίνουμε συνένοχοι σε ένα ιστορικό έγκλημα, όταν στην δική μας πατρίδα έχουμε ανθρώπους 
που ζητούν τα ίδια πράγματα για το Σκοπιανό?  
Το Ισραήλ είναι ίσως η μοναδική χώρα τριγύρω μας  που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με εμάς!!! Έχουμε έναν μπαμπούλα στην περιοχή που προκαλεί συνεχώς, και σου κάνει σπάσιμο νεύρων στο αιγαίο και στην Θράκη!!! 
Το πράγμα δεν θα μείνει μόνο στο ένα καράβι για την Γάζα, η Τουρκία ξέρει καλά τον δρόμο που πήρε, και καλό θα κάνουν οι κυβερνήσεις της Ελλάδος και του Ισραήλ να πάρουν πολιτικές θέσεις για την διασφάλιση της ειρήνης στην Μεσογείο.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top