3 Ιουν 2011
0 σχόλια

Επίθεση στον Πεταλωτή με πέτρες και γιαούρτια [videos]

Ιουνίου 03, 2011

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου. Δυστυχώς οι πολιτικές των τελευταίων ετών με τα γνωστά αποτελέσματα, φέρνουν ακραίες αντιδράσεις που σε κάθε περίπτωση είναι καταδικαστέες...


Η δημοκρατία, επιβάλλει να ορθώνει ο λαός το ανάστημά του, να αντιδρά να διαμαρτύρεται και να διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Το κίνημα των αγανακτισμένων είναι αλήθεια ότι έχει «τρομάξει» το πολιτικό σύστημα, γιατί για πρώτη φορά μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, φαίνεται ότι είναι η πιο σοβαρή εκδήλωση αντίδρασης.
Πρώτα ήταν ο εγκλωβισμός κάποιων βουλευτών στο κτίριο της Βουλής, με αποτέλεσμα να φυγαδευτούν με φακούς από τον Εθνικό κήπο. Μετά η διαμαρτυρία των Κερκυραίων αγανακτισμένων, που ανάγκασαν κάποιους βουλευτές να φύγουν από το γεύμα που παρέθεταν σε ξένους συναδέλφους τους, με καΐκι. Κάποιοι είπαν ότι εκτός από «γιούχα», έριξαν και πέτρες. Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τους ίδιους τους διαδηλωτές. Τελευταίο θύμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο συγκεντρωμένων στην Αργυρούπολη, όπου είχε προγραμματίσει να μιλήσει.


Ρεπορταζ: newstoday.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top