30 Ιουν 2011
0 σχόλια

Οι αγανακτισμένοι της ΕΘΕΛ και τα γεγονότα που λένε ότι έζησαν αλλά...ας το δούμε μαζί το κείμενο

Ιουνίου 30, 2011

trikalaweb: Τα ίδια επί λέξη είπαν και στο ALTER σήμερα, ούτε παπαγαλία να μη τα μάθαιναν!! Τέλος πάντων, ας διαβάσουμε μαζί ο το κείμενο και να το σχολιάσουμε!!!!
Χθες ζήσαμε μια περιπέτεια που κανείς δεν θα περίμενε ότι μπορεί να συμβεί στην πλατεία Συντάγματος. Πέντε άτομα δεχτήκαμε επίθεση από 500(δεν είναι υπερβολή!!!) ...( Τους μέτρησες πάνω στον πανικό ?) αναρχικούς -αντιεξουσιαστές-ασφαλίτες (πείτε τους όπως θέλετε).( Δεν αποφασίζει τι ήταν, μιλά αόριστα, δηλαδή βάζει τον αναγνώστη το δίλημμα της σκέψης, αλλα και της περιέργειας, τι ήταν ποιος ήταν?).
 Ευτυχώς μπήκαμε στην στοά της Όθωνος 10 όπου ....μπορέσαμε να οχυρωθούμε ( Εδώ μιλά με στρατιωτικούς όρους να οχυρωθούμε) μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας! Είχαμε δύο τραυματίες και κρατήσαμε το “κάστρο” μας για τρεις ώρες! ( Είναι ξεκάθαρο ότι ο τρόπος που το γράφει το κείμενο ο κύριος της ΕΘΕΛ, η παιδεία του έχει στρατιωτική πειθαρχία, είναι η περιγραφή σύντομη και κοφτή).  Καταφέραμε να φύγουμε όταν κάηκε το βαν κινητής τηλεφωνίας και άδειασε η πλατεία από τα χημικά. Ας πάμε όμως στην αρχή...( Εδώ έχει φύγει η περιγραφή από την πολυκατοικία και γυρνά σε άλλο σημείο, π.χ. μιλά για το κάψιμο του βαν, και δίνει στον αναγνώστη να καταλάβει, ότι αυτός και οι άλλοι φίλοι του είναι τα θύματα των χημικών που έτρεχαν για να γλιτώσουν. Δηλαδή η εικόνα που μας περιγράφει με ασαφή τρόπο μας μπερδεύει).


Κατ'αρχήν δεν σας είπαμε ποιοι είμαστε:( Εδώ προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια του αναγνώστη και να τον συμπαθήσει) είμαστε εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που δεν έχουμε καμία σχέση με κανένα κόμμα και καμία οργάνωση ( Για συνέχισε να δούμε). 
Απλά φέρνουμε σε κάθε πορεία μας την Γαλανόλευκη,( Εδώ προσπαθεί να κερδίσει και το πατριωτικό αίσθημα του αναγνώστη με την λέξη γαλανόλευκη, δεν λέει σημαία, γιατί ο αναγνώστης αλλιώς το αισθάνεται όταν τους λες γαλανόλευκη, του δίνεις την εικόνα της ελληνικής σημαίας κατευθείαν στο υποσυνείδητο και τον καλμάρεις) πράγμα που εξόργισε τους αναρχικούς!( Ρίχνει ευθύνη στους αναρχικούς, ενώ σου ανεβάζει το αίσθημα του πατριωτισμού και σου δείχνει κατάματα τον εχθρό). Δεν ήταν όμως μόνο οι αναρχικοί.( Εδώ ξεφεύγει, σου λέει δεν είναι μόνο οι αναρχικοί, αλλά και τα άλλα αριστερά κόμματα που φταίνε για την γαλανόλευκη, τα δακρυγόνα, και το κάψιμο του βαν).
 Από την Όθωνος όπου στεκόμασταν μπροστά στο σταθμαρχείο πέρασε όλη η πορεία της ΓΣΕΕ. (Εδώ την ΓΣΣΕ τυχαία την αναφέρει αλλά ρίχνει τις κατηγορίες στους άλλους). Τα μπλοκ του σύριζα και του ανταρσύα όταν περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για φασίστες που πρέπει να ριχτούν στην πηγάδα του Μελιγαλά! ( Τον αναγνώστη προσπαθεί να του θυμίσει παλιά εγκλήματα ώστε, στις επόμενες συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων να αλληλοβρίζονται και να διαλυθούν μόνοι τους). 
Μόλις τελείωσε η πορεία ξαφνικά η πλατεία “μαύρισε” και βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από παντού από κουκουλοφόρους που μας απειλούσαν με βαριοπούλες, πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπς, σιδερόβεργες, καδρόνια και άλλα “εργαλεία” τα οποία κουνούσαν επιδεικτικά και μας έβριζαν. ( Σε αυτό το σημείο λέει μαύρισε, δηλαδή το μαύρο της κακίας για πολλούς, στη συνέχεια ως δια μαγείας πρόλαβαν και τους περικύκλωσαν ου μαυροφόροι κακοί). Όταν ξεκίνησε η επίθεση τους οι πέντε που είχαμε σημαίες καθώς και δυο-τρεις άλλοι συνάδελφοι καταφύγαμε στην στοά και στην είσοδο του κτιρίου.          ( Πάλι αναφέρει την σημαία για να κερδίσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη με το μέρος του). 
 Οι τρεις από εμάς ήταν χτυπημένοι ήδη (πισώπλατα) στο κεφάλι με κράνη και με καδρόνια ενώ άλλος ένας που γλύστρησε ποδοπατήθηκε μέχρι λυποθυμίας και βρίσκονταν πεσμένος στην μέση της στοάς.    ( Μας δίνει μια περιγραφή λίγων ηρώων που χτυπιούνται ύπουλα από τους πολλούς, μου θυμίζει κάτι από Θερμοπύλες και Λεωνίδα επίκαιρο, για πάμε παρακάτω έχει και συνέχεια).
Αφού βεβαιώθηκαν ότι τον είχαν τελειώσει ( από που βεβαιώθηκαν του έπιασαν σφυγμό?)  και αφού του έκλεψαν ότι είχε επάνω του: πορτοφόλι, κινητό, ταυτότητα, δίπλωμα και άλλα έγγραφα μαζί με τα άλλα (τους κατηγορεί και κλεφτρόνια), τον παράτησαν να κείτεται εκεί.
 Ήταν σαν να βλέπεις έναν νεκρό από τροχαίο ατύχημα! ( Εδώ δίνει την εικόνα ενός τροχαίου που όλοι έχουμε δει στην ζωή μας, και προσπαθεί να μας συγκινήσει). Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε τρεκλίζοντας ( τρεκλίζοντας, η λέξη αυτή μας έρχεται στο νου ταινίες που ξυλοκοπούν τον ήρωα που είναι κοινωνικά αδικημένος) και πλημμυρισμένος στο αίμα προσπάθησε να έρθει κοντά μας. Οι δολοφόνοι του ξαναεπιτέθηκαν (!!!) αλλά αυτήν την φορά ήμασταν οργανωμένοι και κάναμε έξοδο (η λέξη κάναμε έξοδο σε μια τέτοια χρονική στιγμή, δείχνει ότι ο συγγραφέας του κειμένου μιλά με στρατιωτικούς όρους) και τον πήραμε μέσα μαζί μας.
Από εκείνη την στιγμή πέρασαν τρεις ώρες πολιορκίας ( πάλι εδώ μιλά για αθώους ήρωες που πολεμάνε με τους εχθρούς 3 ώρες, τις μέτραγε μέσα στον χαμό)  όπου ερχόντουσαν, πέταγαν πέτρες μέσα από την σπασμένη τζαμαρία και ανάμεσα από τα σιδερένια κάγκελα της πόρτας, έριχναν τραπέζια, σιδερένια αντικείμενα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε επάνω στην πόρτα και μας έβριζαν(καθαρή πολιορκία δηλαδή). 
Μάλιστα μας έλεγαν και κότες!!!( Προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ του ήρωα που πολεμά με πολλούς, για να δούμε τι γράφει παρακάτω) Οι 500 έλεγαν τους 5 κότες!!! Θέλετε να σας πούμε λίγα από αυτά που έλεγαν : ( Προσπαθεί να φτιάξει ένα εχθρικό κλίμα, κατηγορώντας τους 500 ότι είναι εχθροί της Ελλάδος) “ Γ...ώ την ελλάδα”, “Στην Κύπρο το 74 γα...νε οι Τούρκοι τις αδελφές και τις μανάδες σας”, “ στην Σμύρνη το 22 γα....νε τις Ελληνίδες” , “πολλά τσι....κια κάνατε στις Θερμοπύλες” , “Σκ..ά στην Ελλάδα” και πολλά -πολλά ακόμα! ( Δίνει στον αναγνώστη ότι αυτοί που τους κυνήγαγαν ήταν Τούρκοι, οι υπερασπιστές της Τουρκίας,  δηλαδή ο φυσικός εχθρός της Ελλάδας). 
( Που κατάλαβε ότι ήταν Αλβανός, μέσα στον πετροπόλεμο που δέχονταν).Ένας μάλιστα ήταν νεαρός Αλβανός γύρω στα 20 χρονών! Κάποια στιγμή έφεραν μια φλεγόμενη Σημαία και την πέταξαν έξω από την πόρτα. Κάναμε έξοδο και σβήσαμε ότι είχε απομείνει, για να ακούσουμε πάλι το γνωστό υβρεολόγιο και τις ειρωνίες...( Πάλι αναφέρει την σημαία, και ότι την έκαψαν, και ότι έκαναν έξοδο και την πήραν για να την σώσουν). (Δηλαδή έξω είναι 500 άτομα που είναι έτοιμα να σε σκοτώσουν, και εσύ σαν νέος ήρωας ορμάς και την σώζεις? Έχεις θάρρος πάντως).
Όταν ζητήθηκε και από τους γιατρούς της πλατείας αλλά και από το ΕΚΑΒ να έρθει ασθενοφόρο να πάρει τον τραυματία αρνήθηκαν λέγοντας πως “εδώ θα ψοφήσει”, “θα πεθάνετε όλοι” κλπ. Το μόνο που κατάφερε να γίνει είναι να έρθει μέσα ένας διασώστης και να περιδέσει πρόχειρα τα κεφάλια των χτυπημένων. ( Πως γίνεται να απειλούν οι 500 το ΕΚΑΒ ότι θα πεθάνουν άμα έρθουν σε εσάς, και ένας κατάφερε να έρθει εκεί, μου θυμίζει κάτι με τους 500 με 5 που έγραφες πιο πάνω).
Έτσι πέρασε η ώρα αλλά τα περίεργα συνεχίζονται και έξω από την στοά: Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείας όπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! (Ποιοι σας απεγκλώβισαν και τι περίεργα συνέβησαν)?
Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το πάρκιν της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα; Οι ΜΑΤάδες μας έδιωχναν να πάμε κάτω και από κάτω μας περίμεναν με τις βαριοπούλες που κουνούσαν μπροστά στην αστυνομία (στα δέκα μέτρα!).( Εδώ οι άλλοι έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας εσείς με τα σίδερα στα χέρια πως την γλιτώσατε)? “Είσαι τρελός λέμε στο υπέυθυνο μια διμοιρίας, που μας στέλνεις;” Καμία συμπαράσταση, πλήρης αδιαφορία,(στο βίντεο άλλα φαίνονται, για συνέχισε) λες και ήθελαν να μας “δώσουν “ στους κουκουλοφόρους οι οποίοι μας φώναζαν ότι είμαστε ρουφιάνοι της αστυνομίας! Τους ζητήσαμε να μας συλλάβουν και πάλι τίποτα...Τελικά σε κάποια στιγμή με πολλά χημικά που έσπασε ο κόσμος φύγαμε μαζί με το πλήθος και χαθήκαμε...( Μέσα στο πλήθος, τα πολλά χημικά, και η ιστορία τελειώνει πάλι με πατριωτικούς συναισθηματισμούς) 
Ζήσαμε κάτι που μόνο στην Τουρκία θα μπορούσε να συμβεί ( που το ξέρεις τι γίνεται στην Τουρκία) σε κάποιον επειδή έχει την Γαλανόλευκη! Εμείς το ζήσαμε μέσα στην πλατεία Συντάγματος με την αστυνομία στα δέκα μέτρα! ( Κατηγορεί σαν Τούρκους όλους αυτούς που τους έβρισαν και τους κυνήγησαν, και μέσα σε όλα αυτά βάζει και πάλι την γαλανόλευκη σημαία).
Αυτή είναι η κατάντια της “Δημοκρατίας” μας! ( Τώρα κατηγορεί την δημοκρατία,το ξύλο και τα δακρυγόνα που έφαγαν όλοι εκεί γαργάρα το κάνουμε). Χαιρόμαστε όμως γιατί καταφέραμε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία από την οποία, ευτυχώς, βγήκαμε πιο δυνατοί και υποψιασμένοι.            Τελειώνει με το χαιρόμαστε, τώρα αν κάποιος περάσει αυτά που πέρασες και τα θεωρείς μοναδική εμπειρία τι να σου πω)!! Βγήκαμε δυνατοί από το ξύλο βγήκατε δυνατοί και υποψιασμένοι?. Δηλαδή όσοι είναι αναρχικοί, του ανταρσυα και του συριζα και τα λοιπά κόμματα, πρέπει να σκεφτούμε όλα τα παραπάνω και να τους κυνηγήσουμε από τις πλατείες?


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top