2 Ιουν 2011
0 σχόλια

Άρχισαν τα κόμματα να καπηλεύονται κομματικά τους αγανακτισμένους

Ιουνίου 02, 2011



Τα προσωπεία κάποιον αποκαλύφθηκαν, αυτοί που παρότρυναν τον κόσμο να κατέβει στις πλατείες έδειξε ότι είναι κομματικοποιημένοι.  Την αρχή την έκαναν οι διαχειριστές από τα facebook που έλεγαν στον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει κατά του μνημονίου, αλλά αυτοί είχαν σκοπό να φτιάξουν κόμμα. Μπαρούφες ότι έλεγαν ότι οι συγκεντρώσεις δεν έχουν κομματικά κριτήρια.
Το χειρότερο είναι που το έκρυβαν και δείχνει ότι έπαιξαν ένα ύπουλο παιχνίδι με πολιτικές βλέψεις εις βάρος των άνεργων και των φτωχών, και τώρα ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και δεν ξαναπατάει στις πλατείες.
Οι διαχειριστές των facebook αφού είδαν ότι μάζεψαν κόσμο έβαλαν σε λειτουργία το σχέδιο β που είναι να ανακοινώσουν δειλά δειλά την δημιουργία μιας πολιτικής κίνησης που τους ξέφυγε στη τηλεόραση και το είπαν κόμμα.
Οι αγανακτισμένοι πλέον θα έχουν το εξής δίλημμα να πράξουν, ή θα κάτσουν στις πλατείες και κάποιοι που δεν τους επέλεξε κανείς από τον κόσμο να καρπωθούν το βουλευτιλίκι εις υγεία των κορόιδων χμ!! συγνώμη αγανακτισμένων ήθελα να γράψω, ή να τους ρίξουν και αυτούς από μια μούντζα και να φύγουν.
Θα θέσουμε τρία καίρια ερωτήματα στους διαχειριστές των facebook:
1)      Γιατί εσείς να είστε μπροστάρηδες των αγανακτισμένων και όχι κάποιοι τυχαίοι και άγνωστοι από το πλήθος?
2)      Να μας πουν οι διαχειριστές αν δεν είναι από πλούσιες οικογένειες και που τα βρήκαν τα μικρόφωνα και όλα τα σκηνικά αυτά με ίντερνετ κ.α.?
3)       Γιατί εσείς κανονίζεται ποιοι θα μιλούν και γενικά γιατί κάνετε εσείς κουμάντο εκεί, ποιος σας έδωσε αυτό το προνόμιο?
Ο κόσμος που μαζεύεται εκεί θα πρέπει να κάνει ένα πράγμα, να σας διώξει όλους εσάς που το παίζεται ηγέτες των αγανακτισμένων, και δεν είστε τίποτα παραπάνω από κοινοί πλουτοκράτες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top