21 Ιουν 2011
0 σχόλια

Τι είναι να είσαι εθνικιστής στην Ελλάδα?

Ιουνίου 21, 2011
Οι εθνικιστές της πλάκας που βγαίνουν και γκαρίζουν σαν γάιδαροι στην Αθήνα είναι όλοι τους χαφιέδες γενικώς.
Εκμεταλλεύονται παιδιά που αγαπάνε την Ελλάδα και τους ποτίζουν με το εθνικιστικό ξενόφερτο δηλητήριο του μίσους ενάντια στην δημοκρατία. Τώρα για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους που δεν κατέχουν την εξουσία τα ρίχνουν στο σύστημα και τους Εβραίους( οι Εβραίοι εξιλαστήριο θύμα για την ανικανότητα των εθνικιστών να εισέλθουν στα πολιτικά δρώμενα).
Όταν τους ρωτήσεις τι είναι το σύστημα σου απαντούν η νέα τάξη πραγμάτων και η παγκοσμιοποίηση, αλλά για την ταμπακιέρα της αποτυχίας δεν μιλούν ποτέ τους.
Δεν λένε πόσο άχρηστοι στα θέματα πολιτικής είναι, και μάλιστα γλύφουν τους στρατιωτικούς μήπως τους δώσουν κανένα χαρτζιλίκι για να πληρώσουν τα τυπογραφεία που βγάζουν τις φυλλάδες τους. Πολλές φυλλάδες εθνικιστικού βεληνεκούς για να πάρουν κρατική διαφήμιση τι λέτε ότι κάνουν? Εκδίδουν μια άλλη εφημερίδα με θεματολογία τοπικού ενδιαφέροντος και όχι εθνικιστικού, και την διανέμουν δωρεάν στην Αθήνα, και μέσα εκεί βάζουν διαφήμιση του ΟΠΑΠ.   
Τώρα για να βγάλουν περισσότερα λεφτά φτιάχνουν και συνδέσμους και μαζεύουν νέα κορόιδα, και πληρώνουν μηναίο χαράτσι για ενίσχυση του αγώνος.
Ποιόν αγώνα ρε κακομοίρηδες, όλα για την τσέπη σας τα κάνετε, ούτε πατρίδα έχετε ούτε φιλότιμο να πείτε στα νέα παιδιά ότι είστε αποτυχημένοι. Παντελώς όμως!!
Τώρα ένα άλλο θέμα που προκύπτει είναι η πολιτική που προσπαθούν να επιβάλουν στους νέους, οι οποίοι ψάχνονται να ενταχθούν κάπου ιδεολογικά.
Εδώ θα συμβούλευα τους νέους να μην ενταχθούν πουθενά, άλλωστε όλες οι ιδεολογίες στην Ελλάδα πολιτικές εννοώ κοιτάζουν νέα πρόβατα για άρμεγμα και τίποτα παραπάνω. Δηλαδή αν σκέφτεσαι να ενταχθείς κάπου να θυμάσαι, ότι πάντα θα πρέπει να είσαι ένα πιόνι και τίποτα παραπάνω, και εννοώ ιεραρχικά.
Τα εθνικά πιστεύω των εθνικιστών δεν είναι τίποτα παραπάνω από προδοτικά, και σκοπό έχουν να καταστρέψουν ένα πολιτισμό παρά να τον ανθίσουν. Μιλούν για αρχαία Ελλάδα ενώ οι ίδιοι υμνούν ξενόφερτες ιδεολογίες, οι οποίες οδήγησαν τον πολιτισμό πίσω στον μεσαίωνα και στη παρακμή.
Για να πάρουν λίγο δημοσιότητα προσκυνούν του πάντες, και τους γλύφουν, αρκεί να βγουν για λίγο στο γυαλί και να πουν τις πολιτικές φανφάρες, νομίζοντας ότι θα κερδίζουν ψηφουλάκια, αμ δε όμως, σας πήρε χαμπάρι ο λαός βρε τυφλοπόντικες, που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το χρήμα, και στη θέα του προσκυνάτε όποιον σας το δώσει!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top