1 Ιουν 2011
0 σχόλια

Πέφτουν οι μάσκες από τους αγανακτισμένους θέλουν να φτιάξουν δικό τους κόμμα

Ιουνίου 01, 2011

Πέφτουν οι κομματικές μάσκες των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, χθες στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα ο αθέατος κόσμος μια εκ των διαχειριστών του facebook  αγανακτισμένων είπε ότι θέλουν φτιάξουν κόμμα, και μάλιστα έχουν έτοιμο και το όνομα.
Ο Χαρδαβέλλας παλαιά καραβάνα της δημοσιογραφίας έριξε τη μπανανόφλουδα στην άπειρη εκπαιδευτικό, και σαν το πρωτάκι ομολόγησε ότι θα κάνουν κόμμα. Μετά κατάλαβε τι είπε, αλλά, έχασε τα αυγά και τα πασχάλια η κοπελίτσα που θέλει να κάνει και κόμμα.
Ο άλλος διαχειριστής του facebook προσπάθησε να τα κουκουλώσει τα πράγματα αλλά…, η βόμβα είχε πέσει στη συζήτηση, το καλά κρυμμένο μυστικό το είχε αποκαλύψει πριν από λίγο η κοπέλα.
Τώρα οι αγανακτισμένοι αυτό το πανηγύρι που διοργάνωσαν θα πρέπει να καταλάβουν ένα πράγμα, ότι βαδίζουν πλέον κομματικά στις νέες συγκεντρώσεις.
Τι θα γίνει τώρα με τα άλλα κόμματα που είναι ανάμεσα στους αγανακτισμένους με τις μάσκες τους?
Ο-Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  σήμερα πέταξε και αυτός την μάσκα και δηλώνει στους αγανακτισμένους να κάνουν το ένα, να κάνουν το άλλο και πάει λέγοντας το πράγμα.
Ο Θεωδοράκης και ο Κραουνάκης στα προπύλαια καπηλεύτηκαν και αυτή την συγκέντρωση με το κίνημα ΣΠΙΘΑ.
Το ΚΚΕ βλέποντας τι γίνεται και που πάει η δουλειά είναι σίγουρο ότι θα βγει να στήσει το δόκανο να πιάσει ψήφους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτός με την σειρά του θα πετάξει το ριχτάρι στους αγανακτισμένους, που σαν τις σαρδέλες κουλουριάζονται για να διαδηλώσουν κατά του μνημονίου.(Αν ήξεραν πραγματικά τι παλούκι περνά ετούτη την στιγμή η χώρα δεν νομίζω να μίλαγαν έτσι).
Οι Πασόκοι Νεοδημοκράτες, του Λαός και οι λοιποί θα λακίσουν βλέποντας αυτή την κομματική χοάνη που καταπίνει νέους ψηφοφόρους.
Σε λόγο καιρό οι αγανακτισμένοι θα είναι κάτι σαν τους EMO μια μόδα ήταν και πέρασε. 
Μέσα το πολύ σε μια εβδομάδα όλές αυτές οι «σαρδέλες» που είναι εκεί μαζεμένες στο σύνταγμα θα ταξιδέψουν σε άλλα μέρη για να κάνουν διακοπές, ενώ οι κυνηγοί τους αφού χόρτασαν με την κομματική τους ιδιότητα θα γυρίσουν πίσω από εκεί που ήρθαν.
Συμπέρασμα: Το μόνο που κατάφεραν οι αγανακτισμένοι είναι να κλείνουν το κέντρο και τα μαγαζιά, και να μην σταυρώνουν πελάτη, με συνέπεια τα μαγαζιά να κλείνουν και να μένουν οι εργαζόμενοι άνεργοι.
Σαφώς και φταίνε οι πολιτικοί για το κατάντημα της οικονομικής εξαθλίωσης, αλλά, αυτές τις στιγμές με το να μπουν στην βουλή οι αγανακτισμένοι δεν κερδίζουν απολύτως τίποτα. Μάλλον μερικοί δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν τι εστί ακυβέρνητο πλοίο σε θαλασσοταραχή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top