2 Ιουν 2011
0 σχόλια

Φοιτήτρια η κοπέλα που βρέθηκε απανθρακωμένη

Ιουνίου 02, 2011



Η είδηση μιας κοπέλας η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Πάτρα, αναστάτωσε σήμερα την τοπική κοινωνία…
Ωστόσο, όσο περνά η ώρα, τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν ολοένα και μεγαλύτερο προβληματισμό.
Σύμφωνα με το thebest.gr, το πτώμα της 24χρονης φοιτήτριας (και όχι αλλοδαπής όπως αρχικά ανέφεραν πληροφορίες), παρέμεινε στην πυλωτή για περισσότερες από 2 ώρες, αφού κανένα γραφείο τελετών δεν αναλάμβανε τη μεταφορά του.
Ο λόγος είναι πως προχθές, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε εφόδους σε γραφεία τελετών της περιοχής και έκοψε πρόστιμα για προβληματικά φορολογικά στοιχεία, που αφορούσαν τέτοιου είδους μεταφορές!

Τελικά, την απανθρακωμένη 24χρονη μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δίπλα της είχε βρεθεί ένα μπιτόνι με βενζίνη, ενώ αρχικά, κάτοικοι της περιοχής, είχαν καλέσει την Πυροσβεστική, νομίζοντας πως είχε αρπάξει φωτιά στην πυλωτή.
Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τα αίτια του θανάτου, αφού μάρτυρες τόνισαν πως προηγουμένως η κοπέλα είχε μπει στην πυλωτή με έναν άντρα…
newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top