11 Απρ 2011
0 σχόλια

Τρόμος από συμπλοκή οπαδών στα Τρίκαλα. Αίσχος και ντροπή λένε όλοι οι Τρικαλινοί «είμαστε φίλοι με τους καρδιτσιώτες»

Απριλίου 11, 2011

Τρόμος με βάρβαρη μορφή είχε η συμπλοκή με οπαδούς στα Τρίκαλα και ξεσήκωσαν την ήσυχη πόλη μας. Μόνο αηδία μπορεί να πει κανείς για νέα παιδιά που πλακώνονται για τις ομάδες και  διασύρουν στο πανελλήνιο τις δύο όμορφες πόλεις. Οι σακαφλιάδες ναι αυτοί οι γραφικοί τύποι που έλεγαν ότι θα πάνε στο δημαρχείο να διαμαρτυρηθούν επειδή ο δήμος ήθελε λεφτά από το στάδιο τώρα έγιναν και πάλι πρωταγωνιστές, και πλάκωσαν ένα άτομο από την Καρδίτσα και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Οι οπαδοί από την Καρδίτσα άλλοι γραφικοί τύποι από εκεί, τι δουλειά είχαν να πάνε για φασαρίες στον σύνδεσμο των σακαφλιάδων. Τι θα πρέπει γίνει για να μη θρηνήσουμε θύματα κύριοι? Δεν υπάρχει νόμος να κλείσει τους δύο συνδέσμους και  πάψει επιτέλους να υπάρχουν τέτοια άτομα που δημιουργούν μίσος ανάμεσα στις δύο πόλεις της Θεσσαλίας?
 Ο νόμος θα πρέπει να είναι αυστηρός και για τους δύο συνδέσμους, εδώ ο πέλεκυς της δικαιοσύνης να είναι παραδειγματικός κα να απαγορεύσει να υπάρχουν σύνδεσμοι τέτοιας μορφής. Η βία μεταξύ ανεγκέφαλων που προσπαθούν να δυναμιτίζουν μια κόντρα με την Καρδίτσα με τα Τρίκαλα είναι καταδικαστέα.
 Η κοινωνία πρέπει να τιμωρήσει τους οπαδούς που δημιουργούν χουλιγκανισμό και να συλληφθούν άμεσα. Οι λαοί των δύο πόλεων πρέπει να είναι αδελφικοί και αγαπημένοι, ο καρδιτσιώτης με τον τρικαλινό δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, και πρέπει όλοι να καταδικάζουμε τέτοιες ακραίες ενέργειες, πιέζοντας την πολιτική ηγεσία να τιμωρηθούν οι οπαδοί που ενεπλάκησαν αυστηρά και δίχως ελαφρυντικά.
Δεν πρέπει να το κάνουμε γαργάρα, και να πάρουν θέση οι πολιτικοί των Τρικάλων και της Καρδίτσας για να κλείσουν οι σύνδεσμοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top