10 Μαρ 2011
0 σχόλια

Πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας πλένει το datsun στην πυροσβεστική Καλαμπάκας

Μαρτίου 10, 2011

Η πυροσβεστική Καλαμπάκας έχει κακομαθημένους πυροσβέστες που δεν σέβονται το κράτος που τους πληρώνει κατασπαταλώντας κυβικά νερού στο πλύσιμο των αμαξιών τους εν ώρα υπηρεσίας.
Την πυροσβεστικη την έχουν μετατρέψει σε πλυντήριο αυτοκινήτων οι πυροσβέστες και πλένουν κάθε αργία και Κυριακές τα αυτοκίνητα τους αλλά και των γονέων τους όπως φαίνεται στο βίντεο.
Εδώ και καιρό είχαμε δει έναν πυροσβέστη να πλένει το αυτοκίνητο στην πυροσβεστική ενώ είχε αναρτήσει στο παρ μπριζ του αμαξιού πωλητήριο, και ένα πλύσιμο στην δουλειά θα ήταν τσάμπα με το νερό που θα έριχνε με το λάστιχο της βρύσης.
Την Καθαρά Δευτέρα ένας άλλος πυροσβέστης έπλυνε το αγροτικό του πατέρα του που ήταν λασπωμένο με το λάστιχο της βρύσης που είναι στο προαύλιο της πυροσβεστικής.
Το θράσος των πυροσβεστών είναι τέτοιο, που δεν υπολογίζουν πως προκαλούν τους κινούμενους οδηγούς που διασχίζουν τον δρόμο βλέποντάς τους να πλένουν τα αμάξια τους σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό.
Το trikalaweb θέτει τα εξής ερωτήματα στον διοικητή της πυροσβεστικής Καλαμπάκας:
1 Γνωρίζει ότι πυροσβέστες πλένουν τα αμάξια τους εν ώρα υπηρεσίας στην βρύση της πυροσβεστικής?
2 Ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν έβλεπε τον πυροσβέστη να πλένει την καθαρά Δευτέρα ένα αγροτικό χρώματος γκρι έξω στο προαύλιο?
3 Δεν πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά τέτοιοι κακομαθημένοι πυροσβέστες κάνοντας κατάχρηση του νερού που χρεώνεται ο δημότης της Καλαμπάκας?
4 Κύριε διοικητά εσείς τόσο καιρό τους βάλατε να πληρώσουν το νερό που ξοδεύουν και  έχουν κάνει τσιφλίκι τους την πυροσβεστική πλένοντας με θράσος τα αυτοκίνητα?
Είναι καποια ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει και ο αρχηγός της πυροσβεστικής, αλλά και η πολιτική ηγεσία σε αυτό το σκάνδαλο και να επιλυθεί αυτό το θέμα, γιατί είναι εξοργιστικό δημόσιοι υπάλληλοι να έχουν τέτοια συμπεριφορά, πόσο μάλλον όταν κάποιος είναι και πυροσβέστης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top