24 Μαρ 2011
0 σχόλια

Άκρως επικίνδυνος ο δρόμος προς το χωριό Δέση

Μαρτίου 24, 2011

Μέσα στην ομορφιά που προσφέρουν τα γραφικά τοπία της Ελάτης, του Περτουλίου και των άλλων όμορφων χωριών στο νομό Τρικάλων υπάρχουν και τα παρατράγουδα του δρόμου. Ο δρόμος που είναι προς το χωρίο Δέση είναι απαράδεκτος, έχει κοπεί στη μέση η άσφαλτος και να διατρέχουν οι οδηγοί μεγάλο κίνδυνο.
Η αδιαφορία της κρατικής εξουσίας να δώσει λύσεις σε τέτοιος δρόμους είναι μεγάλη, αφήνοντας στο έλεος του θεού τέτοιον κατσικόδρομο που καθημερινά ουκ ολίγα τουριστικά λεωφορεία τον διασχίζουν για να δουν τα πανέμορφα χιονισμένα βουνά.
Οι τοπικοί βουλευτές ειδικά του δικομματισμού προκαλούν με την αδιαφορία που δείχνουν γι΄αυτά τα φαινόμενα της κατάντιας του δρόμου. Ένα άλλο έγκλημα που έχουν κάνει η εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά και ο Δήμος Αιθήκων ήταν να μην βάλουν προστατευτικές μπάρες στον δρόμο με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να σκοτωθούν πέφτοντας στους γκρεμούς. Τα περί οικονομικής κρίσης να τα αφήσουν αλλού, και να κουμπωθούν και να φτιάξουν εξ αρχής τον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στα χωριά του δήμου Αιθήκων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top