3 Μαρ 2011
0 σχόλια

Το τελευταίο αντίο είπε ο τρικαλινός λαός στον άτυχο αστυνομικό

Μαρτίου 03, 2011
Μέσα σ΄ένα κλίμα πένθους κηδεύτηκε σήμερα ο αδικοχαμένος Σκυλογιάννης Γεώργιος, που γνωστοί και φίλοι έδωσαν το παρόν και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Οι γονείς και τα αδέρφια συντετριμμένα από το χαμό του δικού τους ανθρώπου, πρόσωπα σκυθρωπά, βουβά μέσα στην θλίψη και τον πόνο, ένα γιατί για το κακό που βρήκε στο δικό τους στο σπίτι, να χάσουν τόσο νωρίς το στήριγμά τους, τον Γιώργη τους.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου και με χειροκροτήματα ξεσπούσαν σε λυγμούς για το παλικάρι που πέρναγε μέσα στο φέρετρο τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Το φέρετρο το είχαν στον ώμο τους δικοί του συνάδελφοι που ήρθαν από την Αθήνα να αποχαιρετήσουν τον φίλο και συνάδελφο Γιώργο. Στο πλήθος βρισκόταν και πολλοί αστυνομικοί  από διάφορες πόλεις μιας και άδικος θάνατος του νεαρού συντάραξε την ελληνική κοινωνία.
Την σωρό του αστυνομικού συνόδευε η μπάντα της ελληνικής αστυνομίας, ενώ πολλοί σπουδαστές της Σ.Μ.Υ τίμησαν με την παρουσία τους να δείχνουνθλιμμένοι και αγανακτισμένοι για το τραγικό θάνατο του αστυνομικού. 
Η αυλαία για τον νεαρό αστυνομικό έπεσε στο Α΄ νεκροταφείο των Τρικάλων συνοδεία όλης της πόλης που αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σκυλογιάννη με την λέξη αθάνατος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top