28 Μαρ 2011
0 σχόλια

Όλε Όλε!!! Μπράβο σας απεργοί γιατροί του ΙΚΑ

Μαρτίου 28, 2011

Νέες απεργίες των γιατρών του ΙΚΑ στις 29 και 30 Μαρτίου γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους ασφαλισμένους που έχουν κανονίσει ραντεβού να εξεταστούν.
Η απεργία γίνεται τάχα για την αλληλεγγύη των συμβασιούχων συναδέλφων, λες και ενδιαφέρει τον άρρωστο που περιμένει να εξεταστεί εδώ και κάτι βδομάδες. Είναι ντροπή να υπάρχουν απεργίες στο ΙΚΑ την ώρα που πολλά ραντεβού θα ακυρωθούν, και πολλοί γέροντες δεν θα εξεταστούν για να πάρουν τα φάρμακά τους. Τι να πει κανείς όταν υπάρχουν τέτοια συνδικαλιστικά όργανα που αδιαφορούν για το κοινωνικό σύνολο, και κάνουν απεργίες για να παραμένουν γιατροί στο ΙΚΑ.

Πόσους γιατρούς έχουμε συμβασιούχους ρε παιδιά και κάνετε απεργία? Τα άλλα παιδιά του δήμου που απολύθηκαν αυτοί δεν έχουν δικαιώματα?
Δεν υπάρχει κράτος  να λύσει τα προβλήματα, και δυστυχώς ο κοσμάκης την πληρώνει τη νύφη. Αίσχος και ντροπή γιατροί του ΙΚΑ που τολμάτε να κάνετε απεργία, αλλά οι γιατροί του νοσοκομείου γιατί κάνουν απεργία στις 31 Μαρτίου?
Τι θα γίνει με εσάς τέλος πάντων, θα δουλέψετε ή μήπως θα πρέπει να σας απολύσουν όλους και να πάρουν νέους άνεργους γιατρούς για δουλεία.
Το θέμα των απεργιών έχει καταντήσει αηδία και εδώ τίθεται θέμα σοβαρό, έτσι όπως πάμε δεν θα δουλέψει κανείς, γιατί να φτάσει η χώρα σε τέτοιο χάλι?
Έχουμε γίνει ρεντίκολο διεθνώς με τα καμώματα των απεργών, κανείς δεν επενδύει στην Ελλάδα και σε αυτό το κατάντημα φταίνε οι συνδικαλιστές που βαράνε μια υπηρεσία το μήνα και παίρνουν άδειες πολλές λόγου συνδικαλισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top