18 Μαρ 2011
0 σχόλια

Στα ύψη η ανεργία

Μαρτίου 18, 2011
Στο 14,2% ανήλθε στο τέταρτο τρίμηνο του 2010 η ανεργία από 12,4% στο τρίτο τρίμηνο και 10,3% στο τέταρτο τρίμηνο του 2009, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό που καταγράφηκε ποτέ από το 1998, όταν η στατιστική υπηρεσία άρχισε να δημοσιεύει τριμηνιαία στοιχεία ανεργίας.

Σε επίπεδο περιφέρειας, το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας παρατηρήθηκε στις Ιόνιες Νήσους με 18,1% και την Δυτική Μακεδονία με 17,4%. 

Trikalaweb: Η ανεργία θα σκαρφαλώσει μέχρι τον Δεκέμβρη στο 47% και εδώ μιλάμε για την μισή Ελλάδα άνεργη. Που είναι οι τοπικοί βουλευτές να δώσουν λύση στην ανεργία? Ξέρετε πόσα λεφτά παίρνουν? Δείτε αναλυτικά τι μισθό παίρνουν οι βουλευτές των Τρικάλων ενώ εσύ Τρικαλινέ φίλε-η δεν έχει φράγκο στην τσέπη σου εξαιτίας αυτών των τσάρων που σε κυβερνούν. Ο βουλευτής παίρνει τον μήνα στα 6.280 ευρώ και 280 ευρω για κάθε συνεδρίαση, και εσύ δεν παίρνεις τίποτα, τα κονομάνε για να κάθονται στην βουλή με τις κουρσάρες τους και τα καλύτερα εστιατόρια να πηγαίνουν και να τρώνε τις μπριζόλες. Ο μακροχρόνιος άνεργος δεν παίρνει ούτε επίδομα, τίποτα δεν παίρνει, και δεν πρόκειται να πάρει ποτέ του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top