27 Φεβ 2011
0 σχόλια

Αλλοδαποί απατεώνες ζητιάνοι στα Τρίκαλα

Φεβρουαρίου 27, 2011

Χθες το απόγευμα στα φανάρια εκεί που ήταν η πρώην φυλακή Τρικάλων ήταν δύο παιδιά και ζητιάνευαν. Την πρώτη κίνηση που έκαναν όταν σε πλησίαζαν ήταν το σταυρό, μετά με μια άλλη κίνηση σου έδειχναν ότι τους κόβει η κοιλιά τους από την πείνα, και στην συνέχεια σε παρακαλούσαν να τους δώσεις χρήματα. Το περίεργο είναι ότι έκαναν και τα δύο τις ίδιες κινήσεις που δείχνει ότι ήταν δασκαλεμένα από κάποιον.
Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία και τα έπιασε και τα έβαλε σε ένα τζίπ. Ο ένας από τους ΟΠΚΕ τα φώναζε μέσα στο αυτοκίνητο τρομοκρατώντας τα παιδιά, μάλλον ήθελε να τα φοβερίσει για να μαρτυρήσουν ποιοι τα εκμεταλλεύονται. Τα παιδάκια πρέπει αν ήταν αλλοδαπά, γιατί το ένα κρατούσε ένα διαβατήριο στα χέρια την ώρα που το τράβαγε ο άντρας των ΟΠΚΕ μέσα στο τζιπάκι.
Στα Τρίκαλα έχουν έρθει από πολλές βαλκανικές χώρες ζητιάνοι που τους εκμεταλλεύονται συμμορίες και τους στήνουν στα φανάρια, στην Ασκληπιού κοντά στις καφετερίες και στα σούπερ μάρκετ.
Μετά από πολλές ώρες ζητιανιάς μαζεύονται όλοι οι ζητιάνοι και τους μεταφέρουν αλλού, πιθανόν σε άλλη πόλη για να βγάλουν το μεροκάματο της απάτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top