21 Φεβ 2011
0 σχόλια

Είναι ντροπή κάποιοι να εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες για να κερδίσουν πολιτικά συμφέροντα όπως είναι οι ψήφοι.

Φεβρουαρίου 21, 2011


Τι να σκεφτεί κανείς γι΄αυτή την ηλίθια κίνηση από ένα κόμμα να μαζέψει λαθρομετανάστες από την Κρήτη και να τους κλείσει στην νομική σχολή των Αθηνών? Πρόκειται για μια πολιτική βλακεία που δείχνει και την προεδρική χαζομάρα του μορφώματος του Συ.ριζ.α.
Η φασίζουσα συμπεριφορά να βάλουν με το έτσι θέλω λαθρομετανάστες δείχνει παντελώς έλλειψη νοήμων λογικής, και εδώ υπάρχει θέμα πολιτικής ευθύνης απέναντι στην χώρα μας.
Το μόρφωμα Συ.ριζ.α προκαλεί με την ενέργεια αυτή να μπάσει λαθρομετανάστες και να τους πετάει σαν τσουβάλια στο πανεπιστήμιο για να δείξει πόσο ανθρωπιστικό κόμμα είναι, αλλά είναι?
Οι έλληνες θα πρέπει να αηδιάσουν με τον Συ.ριζ.α , που τολμά να εξευτελίζει τους θεσμούς του έθνους για να επιτύχει τι άραγε με αυτή την ενέργεια, τους ψήφους των μεταναστών?
Ο πρόεδρος τους κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται καθόλου που κοροϊδεύει τους έλληνες για την φτώχεια και την ανεργία, όταν ο ίδιος είναι γόνος πλουσίου πατρός?
Το μόνο που μπορεί να κάνει αν όντως αγαπάει αυτόν εδώ τον τόπο είναι να παραιτηθεί από πρόεδρος, και να διαλύσει αυτό το κόμμα μια και καλή, για το καλό όλων μας.
Δελτίο τύπου
Εργατικό Κόμμα

 ergatikokoma.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top