31 Μαρ 2017
0 σχόλια

Μέλη της Χρυσής Αυγής έστειλαν στο νοσοκομείο φοιτητή κατά λάθος...

Μαρτίου 31, 2017
Μετά την πρωινή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, αρκετές πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της οργάνωσης έχουν σχηματίσει ομάδες που κυκλοφορούν στη γύρω περιοχή των Ελληνορώσων, ψάχνοντας “τυφλή” εκδίκηση.

Μάλιστα έστειλαν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο έναν φοιτητή που απλά βρέθηκε στο δρόμο τους. Ο 20χρονος Αλέξιος Λάζαρης επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο και καταυθυνόταν προς το σπίτι του.

Στην οδό Παπαδά (αρκετά κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής) ο νεαρός πέρασε έξω από στέκι χρυσαυγιτών. Τότε μια ομάδα ατόμαων του επιτέθηκε, λόγω του παρουσιαστικού του και της τσάντας που κρατούσε. Αριχικά τον κατηγορούσαν ως μέλος του... Ρουβίκωνα, ενώ στη συνέχεια τον κηνύγησαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Αυτό το αυτόκλητο τάγμα εφόδου, αφού ολοκλήρωσε το έργο του, εξαφανίστηκε. Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αρχές περιμένουν τον φοιτητή να συνέλθει ώστε να του πάρουν πλήρη κατάθεση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να έχει ήδη αποκαλύψει πως επρόκειτο για Χρυσαυγίτες που δεν έκρυβαν αυτήν τους την ιδιότητα.










http://www.e-radio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top