4 Μαΐ 2016
0 σχόλια

Ποιοι είναι οι Ελευθεριακοί Αναρχικοί στα Τρίκαλα που λαμπάδιασαν το σπίτι του Άι Βασίλη;

Μαΐου 04, 2016
Μια νέα ομάδα εμφανίστηκε στα Τρίκαλα με το όνομα Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρικάλων, και έβαλαν φωτιά με βενζίνη και στουπιά το σπίτι του Άι Βασίλη στο μύλο των ξωτικών.

Οι αναρχικοί έπιασαν στον ύπνο τους πάντες με αυτή την ενέργεια.. ανήμερα του Πάσχα, και αυτό γιατί, σχεδόν όλοι στα Τρίκαλα εκείνη την χρονική στιγμή ψήνανε το αρνί στη σούβλα.

Διαβάζοντας την ανάληψη ευθύνης, ο συντάκτης αναλύει την μπούκα στον Μύλο των Ξωτικών, και αναφέρει την ώρα και το σημείο δράσης για το πως μπήκαν μέσα.

Εκείνη την ώρα στις 1:30 το μεσημέρι, δείχνει πως γνώριζαν απο πρώτο χέρι πως οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής έτρωγαν ή έψηναν τον παραδοσιακό οβελία.

Ο συντάκτης της προκήρυξης μιλά απαξιωτικά για τους κάτοικους της περιοχής που πήγαν να σβήσουν την φωτιά, χαρακτηρίζοντας τους γλετζέδες χριστιανοταλιμπάν. 

Ενδέχεται να κοίταγαν απο κάπου και να βιντεοσκοπούσαν το όλο σκηνικό της πράξης τους. 
Επίσης, κάνουν λόγο και για τον δήμαρχο Τρικκαίων και το e-trikala, ενώ παράλληλα φαίνεται πως εκνευρίστηκαν με τις βάρκες του Ληθαίου και τα ποδήλατα στα δημοτικά πάρκινγκ. 

Ο όρος Ελευθεριακοί σημαίνει της αλληλεγγύης και της ελευθερίας, απαλλαγμένα από την ανάγκη να εξουσιάζονται από κάποιον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top