15 Οκτ 2015
0 σχόλια

Σε κακή κατάσταση ο Σωτήρης Καλυβάτσης - Κραυγή αγωνίας του ηθοποιού

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε...
σε συνέντευξή του για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες.
«Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τη ζωή μου όπως όλων. Capital controls, κατασχεμένοι λογαριασμοί, υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Αλλά προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω», είπε χαρακτηριστικά σε γνωστό περιοδικό, ο ηθοποιός.
Ο ηθοποιός είχε έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη με σκάφος και έμενε σ’ αυτό και παραδέχεται ότι ούτε το σκάφος γλίτωσε. «Το χτύπησε κι αυτό η οικονομική κρίση, πρέπει να επισκευαστεί. Προς το παρόν, είναι στη στεριά. Τον τελευταίο χρόνο φιλοξενούμαι από ένα φίλο. Δεν νοίκιασα ποτέ σπίτι. Οπότε, περιμένω να φτιαχτεί το σκάφος για να επιστρέψω στη φωλιά μου».

«Αν εξαιρέσεις τα οικονομικά, βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου» και προσθέτει: «βλέπω τα πράγματα με μια ματιά αισιοδοξίας, μέσα από την απαισιοδοξία που προσφέρει η χώρα. Προσπαθώ να είμαι θετικός, αν και πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν τα πράγματα, εκτός κι αν γίνει αυτό που περιμένουν όλοι οι Έλληνες: ένα θαύμα! Ή αν μας βαρεθούν οι Ευρωπαίοι και πουν “σας τα χαρίζουμε”. Που και σε αυτή την περίπτωση, και πάλι από την αρχή να ξεκινήσουμε, ξανά τα ίδια θα κάνουμε!».
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top