21 Μαρ 2017
0 σχόλια

Μια διαφορετική θεωρία για το πως εμφανίστηκαν οι άνθρωποι στη Γη.

Μαρτίου 21, 2017
Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν απο τους εξωγήινους, και κατοικούσαν στην αρχαία Αίγυπτο. 

Σύμφωνα με μια θεωρία του trikalaweb, οι αρχαίοι άνθρωποι δημιουργήθηκαν μεσώ εργαστηριών.. και όχι μέσω της εξέλιξης των πιθήκων, και γίνανε εργάτες των εξωγήινων.. που τους έβαλαν να κατασκευάσουν τις πυραμίδες του Χέοπα

Για να ελέγχουν αιωνίως μια μερίδα ανθρώπων τους προγραμμάτισαν μέσω του DNA να κάνουν τα ίδια που κάνουν οι παλιότερες γενιές όπως γράμματα, επιστήμες, ζευγάρωμα, ήθη και έθιμα, έθνη, και ιθαγένειες. Εκεί χάθηκε το νόημα της διορατικότητας των ανθρώπων. 

Φαίνεται πως οι προπάτορες όλων των ανθρώπων δημιουργήθηκαν από μια πανέξυπνη φυλή τους Ανουνάκι, και το πιο εντυπωσιακό είναι πως το DNA του ανθρώπου μοιάζει με την λέξη Y-Λ-H που στα ελληνικά σημαίνει ΥΛΗ. 

Όλοι αυτοί που δημιούργησαν τα γράμματα και τις τέχνες, τα θέατρα και τις επιστήμες, ήταν για να βάλουν στην συνείδηση του ανθρώπου στη κοίτη ενός πνευματικού ποταμού που ρέει έτσι για χιλιάδες χρόνια.

Εντύπωση κάνει,  πως όλα τα σχολεία ανά τον κόσμο, διδάσκουν τα ίδια πράγματα σε όλους τους μαθητές, και τους διαμορφώνουν τη σκέψη για το μέλλον τους. 


Για να ελεγχθεί ο άνθρωπος κατά γράμμα ήταν να εφευρεθεί ο πολύτιμος χρυσός και το χρήμα. 
Ο χρυσός στις ημέρες που ζούμε θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα κράτη του πλανήτη Γη. 

Οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν τον χρυσό για πειράματα γενετικής, και δημιουργούν έξυπνους ανθρώπους, δηλαδή, αν τοποθετήσουμε με χρυσό.... αντί για νευρώνες στο σώμα του ανθρώπου αυτός θα σκέπτεται με το 100% του μυαλού του. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top