28 Οκτ 2015
0 σχόλια

Η επιστήμη της προπαγάνδας. Πως λειτουργεί στα ΜΜΕ της Ελλάδας

Οκτωβρίου 28, 2015
Η προπαγάνδα καλά κρατεί στην Ελλάδα το 2015, με μνημονιακούς απο την μια όχθη, και απ΄την άλλη τους αντιμνημονιακούς [ευτυχώς είναι περισσότεροι]. 

Ο απλός τηλεθεατής, βλέποντας τα δελτία ειδήσεων, τρώει αμάσητη την τροφή [προπαγάνδα του φόβου] που του σερβίρουν οι τηλεπαρουσιαστές- δημοσιογράφοι, και όλο αυτό το παραμύθι αποθηκεύεται στο ασυνείδητο του μυαλού του. 

Με απλά λόγια, ο ασυνείδητος νους, λειτουργεί πάντα με τα πιστεύω συνειδητού νου, δηλαδή, αυτά που ακούει στα δελτία ειδήσεων, όπως χάος, δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί, ή θα στερέψουν τα τρόφιμα στο σούπερ μάρκετ, ο εγκέφαλος αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες στο ασυνείδητο νου. 

Άρα, όταν τα ΜΜΕ σας λένε βλακείες και ψέμματα, οι μάζες του ελληνικού λαού τα πιστεύει, και σε αυτό βοηθά το ασυνείδητο.. που του θυμίζει τα λόγια των δελτίων που είδε πριν μέρες ή ακόμη και μήνες. 


Για να μάθει κάποιος να κάνει προπαγάνδα, είτε αυτή είναι γραπτή είτε αυτή είναι λεκτική, θέλει καλή εκπαίδευση. 
Συνήθως, αυτή την επιστήμη της προπαγάνδας την μαθαίνει κάποιος απο ειδικούς ψυχολόγους, που έχουν ειδικευτεί στο αντικείμενο της προπαγάνδας των ΜΜΕ, δηλαδή, μπορούν μέσω της τηλεόρασης και των συχνοτήτων, να κατευθύνουν τις μάζες των ανθρώπων εκεί που ακριβώς ορίζουν τα συμφέροντά τους. 

Πόσοι απο εσάς έχετε σκεφτεί πως πρέπει να φύγουμε απο το ευρώ και το μνημόνια, αλλά μια εντολή μέσα σας λέει μη... θα με περάσουν για γραφικό; 

Για να επηρεάσουν τα ΜΜΕ τον μέσω Έλληνα αναγνώστη και τηλεθεατή, η προπαγάνδα που χρησιμοποιήθηκε πριν 5 χρόνια και ύστερα είναι ο έλεγχους του νου, η υποβολή, ο διανοητικός προγραμματισμός, η διάσπαση της προσοχής, και της επανάληψης.

Η διάσπαση της προσοχής γίνεται για να σταματήσει η συνειδητή σκέψη, και  σε αυτό δημιουργείτε μια κοίμηση στον τηλεθεατή,  χωρίς βέβαια να το γνωρίζει. 
Πολλοί απο εσάς όταν βλέπετε την οθόνη της τηλεόρασης, θα έχετε παρατηρήσει ότι έχετε χάσει την αίσθηση του χρόνου και τόπου. Αυτή η αίσθηση είναι μια κατάσταση ύπνωσης.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top