20 Απρ 2015
0 σχόλια

Ποιος είναι ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας που έκανε το γλέντι της 21ης Απριλίου στη Λάρισα;

Απριλίου 20, 2015
Στη Λάρισα υπάρχουν υποστηρικτές της 21ης Απριλίου, όπως έγινε με την χθεσινή γιορτή σε ταβέρνα του Πλατύκαμπου Λαρίσης.  

Το γλέντι της 21ης Απριλίου το διοργάνωσε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με πρόεδρο τον Αστέριο Χάμο. 

Ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ. ήταν παλιότερα και μέλος της νεολαίας της ΕΠΕΝ, ύστερα μέλος του κόμματος του ΕΛΕΚ [πρόεδρος Πετρόπουλος] και μετά δημιούργησε έναν πατριωτικό σύλλογο, αλλά δεν καρποφόρησε λόγω διχογνωμίας με τα άλλα μέλη. 

Ύστερα ίδρυσε τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο, και απο το 2007 και μετά αρχίζει τον εθνικιστικό αγώνα στην "πρωτεύουσα" της Θεσσαλίας. 

Στην αρχή τον ήξεραν μόνο λίγοι εθνικιστές στη Λάρισα αλλά με τις ομιλίες του Σταύρου Λάλα το 2008, ο Αστέριος ή Στέλιος Χάμος θα γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα σε όλες τις εθνικιστικές εφημερίδες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. 

Εκείνη την περίοδο το 2008, τα πράγματα στη Θράκη οξύνονται μεταξύ της δασκάλα Χαράς Νικολοπούλου και μερικών τουρκόφωνων της περιοχής στο Μεγάλο Δέρειο.  

Σε αυτό το μικρό χωριό [450 κάτοικοι] θα διοργανωθεί απο την δασκάλα του δημοτικού σχολείου Χαρά Νικολοπούλου, η γιορτή και η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου για πρώτη φορά, και ο Χάμος μαζί με τον Λάλα και άλλα μέλη πατριωτικών ομάδων, κόμμα Λαός, Χρυσή Αυγή, εθνικιστές απο Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, θα δώσουν το παρόν σε αυτή την εκδήλωση.

Από εκεί και ύστερα ο Αστέριος Χάμος θα δίνει το παρόν όπου τον καλούν σε πατριωτικές ομιλίες, όπως στην Αθήνα-Καβάλα-Καλαμάτα-Φλώρινα κ.α.
Στη Λάρισα ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ έχει καλέσει αρκετούς ομιλητές όπως: Σάββα Χατζηπαρασκευά εκδότη Στόχου, Κώστα Πλεύρη συγγραφέας-δικηγόρος, Ανδρουτσόπουλος Περίανδρος πρώην ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής, τον γνωστό Σταύρο Λάλα πρώην εργαζόμενο των ΗΠΑ στην πρεσβεία της Αθήνας, Πετρόπουλο Ανδρέα πρώην αρχηγός του κόμματος ΕΛΕΚ και νυν πρόεδρος της Λαϊκής Κίνησης των Πολιτών Αττικής, Ιφικράτη Αμύρα δημοσιολόγο και άλλους πολλούς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top