11 Μαρ 2017
0 σχόλια

Βλαβερό για την υγεία το ψήσιμο φαγητού στο αλουμινόχαρτο

Σάββατο, Μαρτίου 11, 2017
Σύμφωνα με το Journal of Electrochemical Science, όταν ψήνουμε φαγητό στο αλουμινόχαρτο, απελευθερώνεται αλουμίνιο καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία, το οποίο καταναλώνουμε μαζί με την τροφή που έχουμε μαγειρέψει.

Σύμφωνα με το έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, αυτό είναι βλαβερό για την υγεία μας. Αντίθετα, δεν είναι ανθυγιεινό το να τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ. σε αλουμινόχαρτο.

http://www.myreview.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top