4 Απρ 2017
0 σχόλια

Πως θα καταλάβεις την γυναίκα αν σε κερατώνει στα Τρίκαλα;

Απριλίου 04, 2017
Οι περισσότερες παντρεμένες θέλουν να ξεφύγουν απο την μονοτονία του γάμου, και βρίσκουν έναν γκόμενο για μια ή και παραπάνω καυτές ξεπέτες. 
Συνήθως, οι γνωριμίες γίνονται μέσω του facebook, του badoo, και του twitter, και προτιμούν τους άντρες απο διάφορες γειτονικές πόλεις της Θεσσαλίας. 
Ο άντρας για να καταλάβει αν η γυναίκα τον απατά, πρέπει να έχει καλή διαίσθηση. 
Η αλλαγή συμπεριφοράς της γυναίκας σε πολλά θέματα, πρέπει να τον προβληματίσει τον σύζυγο. 
Στο εμπόριο, υπάρχουν πολλά συστήματα παρακολούθησης, και μπορεί ο απατημένος σύζυγος να τα προμηθευτεί και να τσεκάρει τι συμβαίνει στο σπίτι του όταν λείπει στην δουλειά.  
Πολλά ερωτικά σουξουμούτσου γίνονται στην ύπαιθρο μέσα στα αυτοκίνητα. 
Σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν αξιόλογοι ντετέκτιβ, που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας την υπόθεση του απατημένου συζύγου.   
Δυστυχώς, οι τιμές των εν λόγω γραφείων είναι πανάκριβες, και γι αυτό, θα πρέπει να παρακολουθήσετε οι ίδιοι τις γυναίκες σας. 
Οι παράνομοι lovers, που έχουν την οικονομική δυνατότητα, νοικιάσουν γκαρσονιέρες, και συναντιούνται εκεί.. για να ξεδιπλώσουν το ερωτικό τους γαϊτανάκι. 
Τα περισσότερα πλακωτά γίνονται το βράδυ, και δεν εύκολο πράγμα να παρακολουθήσετε τη σύζυγό σας στα βουνά και στα λαγκάδια ή στα γειτονικά ξενοδοχεία. 
Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Αν σας η σύζυγος σας κερατώνει και εχετε τρανταχτές αποδείξεις, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε ένα δικηγόρο, παρά να κάνετε καμία απερίσκεπτη ενέργεια. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται.. άμεσα από τους αναγνώστες,
και συνεισφέρουν στον μεταξύ τους διάλογο.

Η ελευθερία της γραπτής έκφρασης... είναι δικαίωμα όλων των πολιτών.

Top